menu

Pandemiewet: worden lockdowns en avondklokken permanent inzetbaar?

Pandemiewet: worden lockdowns en avondklokken permanent inzetbaar?

Langzaam maar zeker komt de waarheid over het coronavirus aan het licht. Het “killervirus” is in feite een griepvirus met een mortaliteit van 0,02%. Mondkapjes, avondklokken en schoolsluitingen werken niet. Coronavaccins gaan geen verspreiding tegen, maar kunnen wel ernstige bijwerkingen veroorzaken. Het zijn waarheden die door talloze artsen, onderzoekers en andere deskundigen werden verkondigd, maar die werden bestempeld als “desinformatie” en werden gecensureerd.

Dit nooit weer

Als het partijkartel over enige zelfreflectie zou beschikken, dan zou het lessen trekken uit alle feiten die nu alsnog boven tafel komen. Dan zou één keuze in ieder geval vaststaan: dit beleid nooit weer. In plaats daarvan doet het kabinet er nog een schepje bovenop en bereidt het een nieuwe pandemiewet voor, waarmee het zonder voorafgaande toestemming van de Tweede Kamer lockdowns zal kunnen afkondigen en andere vrijheidsbeperkende maatregelen zal kunnen nemen.

Tijdens het coronadebat spreekt FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen schande van deze gang van zaken.

Vandaag behandelt de Eerste Kamer de nieuwe pandemiewet. Forum voor Democratie doet alles om te voorkomen dat deze desastreuze wet wordt aangenomen.

Help ons de pandemiewet te stoppen. Teken – net als ruim 130 duizend anderen – onze petitie. ⤵️

fvd.nl/pandemiewet