menu

Kom in actie!

Samen voor een beter Nederland

Word Volksvertegenwoordiger

Word Volksvertegenwoordiger

We hebben nú de kans om Nederland weer herop te bouwen, de controle over onze grenzen terug te pakken en onze soevereiniteit te beschermen. Het is tijd om Nederland weer op de eerste plaats te zetten! Wilt u volksvertegenwoordiger worden in de Tweede Kamer? Meld u zich dan nu aan.

Word Europarlementariër

Word Europarlementariër

Als Europarlementariër namens FVD vertegenwoordigt u de belangen van Nederland en legt u de absurde Brusselse plannen bloot. Kandidaten zonder bemachtigde zetel in het Europees Parlement blijven vaak actief in beleidswerk, organisatie, communicatie of onderzoek. Wij zijn dus op zoek naar gedreven FVD'ers. Maak samen met ons het verschil!

Word actief lid

Word actief lid

Als u meer wilt doen, komen we heel graag met u in contact. Denk aan flyeren, organiseren van lokale events, delen van social media berichten en deelname aan verkiezingsmarkten. Maar ook meelezen op dossiers en het ondersteunen van de (lokale) fracties in breedste zin des woord.

Werken bij FVD

Werken bij FVD

FVD probeert gestaag te groeien als organisatie, en we doen dat liever goed dan snel. Echter, we zijn altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen om Nederland te veranderen. Mensen die echt willen gaan voor onze beweging!

Social Media Partner

Social Media Partner

Ben jij een gepassioneerde content creator die de idealen van Forum voor Democratie steunt? Gebruik jouw social media bereik om de boodschap van FVD te verspreiden en tegelijkertijd een mooie commissie te verdienen! Dit is je kans om deel te nemen aan onze baanbrekende online affiliate marketing campagne. Meld je nu aan en word social media partner van FVD!