menu
whatsappfacebooktwittertwitteremail

Word VRIEND VAN FVD!

En ontvang vele vriendenprivileges

FVD Vrienden voordelen

Word vriend

Geslacht
Kies abonnement

Wist u dat:

FVD de ANBI-status heeft? Hierdoor komen uw lidmaatschapsgelden en donaties in aanmerking voor belastingaftrek. Dat geldt ook voor de donaties die u vorig jaar gedaan hebt.

Uw donatie volledig aftrekbaar is als u deze voor minimaal 5 jaar vastlegt in een periodieke schenkings-overeenkomst?

Uw donatie onder voorwaarden aftrekbaar is in de aangifte vennoot-schapsbelasting als u als bedrijf doneert?

WORD VRIEND Van FVD

Ontvang exclusieve vrienden- privileges en draag bij aan onze missie.

In deze tijd is het extra belangrijk om echte vrienden te hebben. Oude en nieuwe vrienden. Mensen zoals u, die ervoor zorgen dat we samen sterk voor de dag kunnen komen.

Dankzij haar donateurs is FVD met afstand de grootste ledenpartij van Nederland. Donateurs hebben bij FVD daarom een streepje voor!

Als Vriend van FVD draagt u als geen ander bij aan onze missie. En daar geven we met alle liefde iets voor terug. Vrienden van FVD zitten op de eerste rij bij belangrijke gebeurtenissen zoals het Lagerhuisdebat of de Uitslagenavond. Ze zijn als eerste op de hoogte en krijgen net dat beetje extra.

Als Vriend van FVD geniet u van persoonlijk contact met onze Kamerleden, wordt u uitgenodigd voor exclusieve events gedurende het hele jaar en kijkt u achter de schermen mee in de Tweede Kamer. U wordt deel van een donateursnetwerk, krijgt fastlane toegang bij events en ontvangt een exclusieve donateurspas.

Dat kan al heel laagdrempelig. U kiest zelf het niveau van uw donateurschap, en kunt op elk gewenst moment weer opzeggen. Reden genoeg om Vriend van FVD te worden.

Als u nu Vriend van FVD wordt, kunnen wij onze missie voortzetten. Van uw steun financieren we campagnes, doen we werk in de Tweede Kamer, organiseren we events, en richten we scholen op.

Onze donateurs maken het mogelijk dat we onze boodschap op sociale media en daarbuiten verspreiden. Zo blijft het FVD-geluid gehoord in een ronduit vijandige mediawereld - juist nu dat zo nodig is.

Word ook Vriend van FVD - voor de partij, en voor uw toekomst.

Vrienden van FVD Logo