menu

FVD stijgt in de peilingen: van drie naar vijf zetels

FVD stijgt in de peilingen: van drie naar vijf zetels

Forum voor Democratie is aan een opmars bezig volgens de laatste Ipsos-peiling: een stijging van drie naar maar liefst vijf zetels - bijna verdubbeld!

FVD verkondigt een uniek geluid in het parlement. Forum onderscheidt zich door zijn felheid op de Brusselse bureaucratie, op de massale immigratie én op het ontbreken van een remigratie-programma.

Ook het Oekraïne-standpunt van FVD biedt een alternatief voor de kiezer, het énige alternatief welteverstaan. Waar alle andere politici - zowel van de kabinetspartijen als van de oppositie - zich vooral focussen op het leveren van zoveel mogelijk militaire en financiële steun voor Zelensky's regering, wil FVD liever dat Nederland zich inzet voor vrede en voor Nederland: welk belang dienen we als land door deze proxy-oorlog van de NAVO zo onvoorwaardelijk te steunen?

Waar komen de kiezers vandaan?

De peiling van Ipsos, die op Prinsjesdag naar buiten is gekomen, toont aan dat steeds meer Nederlanders vertrouwen hebben in de koerswijziging die FVD voorstaat. Volgens het onderzoekbureau zouden de extra stemmers met name bij de PVV vandaan komen, zo zegt een kiezer: "Er is tot nu toe niets van hetgeen PVV had beloofd nagekomen. FVD doet wel zijn best."

Natuurlijk zijn we er nog niet. Om dit momentum vast te houden en onze opmars verder gestalte te geven roepen we eenieder op om lid te worden van Forum voor Democratie.

Als grootste ledenpartij van Nederland kan FVD het verschil maken voor de toekomst van ons land en ons continent. Word ook onderdeel van onze beweging! Sluit je aan via fvd.nl!

Samen pakken we onze toekomst terug!

Word lid van FVD!