menu

EenVandaag: FVD gaat NSC voorbij in de peilingen

EenVandaag: FVD gaat NSC voorbij in de peilingen

Forum voor Democratie stijgt opnieuw in de peilingen. In de laatste zetelpeiling van EenVandaag scoort FVD een zetel extra ten opzichte van vorige maand. Met deze tussenstand heeft de partij van Baudet NSC ingehaald: de partij van Pieter Omtzigt levert flink in en staat momenteel op drie zetels. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen behaalde Nieuw Sociaal Contract nog 20 Kamerzetels.

Nu de PVV en BBB in de coalitie zitten, blijft FVD als enige partij over aan de rechterflank van het kabinet. Bovendien worden door het kabinet waar deze partijen deel van uitmaken belangrijke zaken als remigratie, een Nexit, LHBT-propaganda en de NAVO-oorlog niet besproken. In sommige gevallen wordt het beleid van Rutte IV doorgezet of zelfs aangescherpt, tot ongenoegen van een deel van de kiezers.

Eerder deze maand bleek Baudets partij al in de lift te zitten. In de peiling van Ipsos steeg FVD van drie naar vijf zetels, bijna een verdubbeling.

Naast stijging in het zetelaantal blijft Forum voor Democratie ook de grootste ledenpartij van Nederland, ruim 60.000 mensen hebben zich aangesloten. Word ook onderdeel van de beweging, sluit je aan!

Word lid van FVD!