menu

FVD wil verbod op geslachtsoperaties minderjarigen, verdeeldheid bij PVV en BBB

FVD wil verbod op geslachtsoperaties minderjarigen, verdeeldheid bij PVV en BBB

Vorige week tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen diende Thierry Baudet (FVD) een motie in voor het verbieden van puberteitsremmers en hormoonblokkers voor minderjarigen (zie onderstaande motie). Momenteel worden dergelijke ingrepen in Nederland gedaan vanaf 11 jarige leeftijd. Vanaf 16 jaar is mastectomie toegestaan, een operatie waarbij de borsten van een tienermeisje definitief worden verwijderd.

De stemming (die vandaag plaatsvindt) werd tijdens de APB uitgesteld op verzoek van de PVV. Binnen de fractie van Geert Wilders zijn de meningen verdeeld over dit onderwerp, zo vindt vicefractievoorzitter Fleur Agema (PVV) dat kinderen vóór de puberteit moeten beginnen met hun geslachtsverandering, omdat het anders te laat zou zijn. Ook binnen de BBB van Caroline van der Plas heerst verdeeldheid.

We moeten onze kinderen beschermen tegen de onomkeerbare behandelingen die worden opgedrongen door staatstelevisie, politieke partijen, in het onderwijs en door andere instituties.

Steun FVD in het bestrijden van deze woke-waanzin. Doneer een bedrag naar keuze voor onze campagne, zodat we onze boodschap onder een breed publiek onder de aandacht kunnen brengen! Samen beschermen we onze kinderen.

De motie die Baudet indiende bij de APB 2023
De motie die Baudet indiende bij de APB 2023