FVD groeit door: Koevoets sluit zich aan bij Forum in Zeeland

FVD groeit door: Koevoets sluit zich aan bij Forum in Zeeland

FVD groeit! Niet alleen in ledenaantal, maar ook in zetels. Het Zeeuwse Statenlid Robert Koevoets sluit zich aan bij de provinciale FVD-fractie. Daarmee groeit de Zeeuwse fractie naar drie zetels en is ze weer onbetwist de leidende oppositiepartij in de provincie.

Robert Koevoets heeft zich de afgelopen jaren in de Staten van Zeeland, samen met de FVD-fractie, consequent verzet tegen het coronabeleid en de stille, maar ingrijpende invoering van de Sustainable Development Goals. Hij herkent zich volledig in de partijlijn van Forum en geeft aan volledig vertrouwen te hebben in partijleider Thierry Baudet en provinciaal fractievoorzitter Martin Bos: "Ik ben tot het inzicht gekomen dat enkel FVD onder leiding van Baudet in staat is échte oppositie te voeren tegen de globalistische krachten die ons land zo verwoesten.“

De Zeeuwste FVD-fractie bestaat vanaf heden uit fractievoorzitter Martin Bos en de leden Fred Walravens en Robert Koevoets. Ruimte voor verdere samenwerking blijft er altijd, laat Bos weten: "Als partij van de liefde blijven we, waar mogelijk, constructief samenwerken met andere partijen en zullen we altijd politiek blijven bedrijven in lijn met onze idealen."