Doneer voor de campagne! Steun onze crowdfunding!

Doneer voor de campagne! Steun onze crowdfunding!

Vandaag vergadert de Tweede Kamer over de invoering van een avondklok. Niemand van ons had kunnen voorzien dat onze vrijheden zó plotseling op zulke ongekende manier zouden worden geschonden. En waarvoor? 

Corona heeft een mortaliteit vergelijkbaar met een stevige griep (tussen de 0,23 en 0,6 procent). In 2020 was geen significante oversterfte vergeleken met de afgelopen jaren. Meer dan 99 procent van de mensen die het krijgt, is na enige tijd gewoon weer beter - en meer dan 98 procent ondervindt überhaupt vrijwel geen klachten.

We moeten opschalen in de zorg door extra bedden, extra salaris voor extra medewerkers en extra preventie (vitamine-D, zink-preparaten, stimuleren van sport en gezond leven). We kunnen gericht kwetsbaren beschermen, ouderen speciale voorzieningen bieden en wie ziek is, moet uiteraard thuisblijven.

Maar 17,4 miljoen mensen nu al bijna een jaar lang opsluiten, in een - vermoedelijk zelfs ook geheel zinloze - poging dit virus te doen uitdoven, is absurd.

De verkiezingen van 17 maart zullen allesbepalend zijn. 

Willen we door met dit beleid, willen we blijvend onze vrijheden inleveren, of kiezen we voor vrijheid? Na 10 jaar Rutte hebben we steeds meer terrein verloren. Massale immigratie, kostenslurpende klimaatplannen en het overhevelen van soevereiniteit aan de EU. Forum voor Democratie is dé oppositiebeweging. We gaan voor een spectaculaire campagne om op 17 maart échte verandering te kunnen afdwingen.

Uw steun is essentieel. Help ons om de vrijheid terug te krijgen. Doe mee met onze historische campagne. Doneer voor onze crowdfunding!

Vanuit het hart van de strijd,

Thierry Baudet