menu

Minderheid in eigen land: "Nederlanders integreren niet"

Minderheid in eigen land: "Nederlanders integreren niet"

Door de jarenlange massa-immigratie zijn Nederlanders in de grote steden een minderheid geworden. In Amsterdam, Rotterdam en Den Haag heeft minder dan 46% van de mensen nog een Nederlandse achtergrond. Deze nieuwe demografische realiteit heeft gigantische consequenties.

In de pers vraagt men zich nu hardop af waarom Nederlanders niet integreren in de ‘multiculturele samenleving’. Ja, u leest het goed: de demografische verhoudingen zijn zodanig verslechterd dat er nu van Nederlanders wordt verlangd dat ze integreren in de overweldigende chaos van buitenlandse culturen, in plaats van andersom.

Tekst gaat verder onder de Tweet

De omgekeerde wereld, natuurlijk.

Maar dit is wel waar we onvermijdelijk op afstevenen als Nederland blijft stemmen op roekeloze immigratiepartijen zoals de VVD. Leugens en stoere praatjes in verkiezingstijd kunnen niet langer verhullen hoeveel schade de VVD heeft aangericht door miljoenen immigranten ons land binnen te laten. De cijfers liegen niet.

Echt, we hebben niet heel veel tijd meer om het tij te keren. Nog even en we zijn op het point of no return. Dan is de omvolking compleet, zijn we in elke stad en in elk dorp in de minderheid en zijn we ons land kwijt. Dan kunnen we allemaal gaan ‘integreren’ in een vreemd land op eigen bodem en alleen maar hopen op de genade van de nieuwe demografische meerderheid.

22 november is misschien wel de laatste kans. Dan kunnen Nederlanders kiezen voor hun eigen voortbestaan. Hun recht op een eigen land, een eigen thuis. Stem verstandig. Stem FVD.