LAATSTE KANS: Pak subsidie af van Rutte en Kaag!

LAATSTE KANS: Pak subsidie af van Rutte en Kaag!

Op 1 januari 2023 wordt vastgesteld hoeveel leden elke politieke partij heeft. Op basis van deze peiling wordt de subsidie voor aankomend jaar verdeeld. Vandaag is dus de laatste dag om lid te worden en mee te tellen voor de subsidieberekening!

Omdat de subsidie uit één grote pot komt, geldt het volgende principe:

Hoe méér leden FVD heeft op de peildatum, hoe mínder subsidie er overblijft voor alle andere partijen! Dit is dus hét moment om de volgende stap te zetten en u aan te sluiten bij FVD. Zeker als u ons al langer volgt en onze missie onderschrijft! Of, als u al lid bent, om uw omgeving over de streep te trekken om óók lid te worden. We hebben zelfs een voordelige actie, waardoor u beiden korting krijgt op uw lidmaatschap. 

We kunnen afrekenen met de partijen van Rutte, Kaag en Klaver. Voor hun opengrenzenbeleid, voor de geldverslindende klimaatplannen, omdat ze de boerenonteigening doordrukken. We kunnen ervoor zorgen dat ze aankomend jaar flink minder te besteden hebben! Maar dan moeten we allemaal ons steentje bijdragen. 

Word vandaag nog lid van FVD en overtuig zoveel mogelijk mensen in uw omgeving om hetzelfde te doen!

Ga naar fvd.nl/wordlid. 

Samen gaan we, groter dan ooit tevoren, 2023 in. Een fijne jaarwisseling aan iedereen toegewenst en het allerbeste voor het nieuwe jaar!