menu

8 redenen om lid te worden van FVD (vóór 1 januari)

8 redenen om lid te worden van FVD (vóór 1 januari)

Lid worden van FVD, waarom zou je dat eigenlijk doen? Wij hebben 8 (!) redenen voor je op een rijtje gezet!

1. Kort de financiering van Rutte en Kaag

1 januari is de peildatum waarop wordt vastgesteld hoeveel leden elke politieke partij heeft. Op basis hiervan wordt subsidie toegekend. Het geld komt uit één grote pot. Hoe méér leden FVD heeft op de peildatum, hoe mínder subsidie er overblijft voor de partijen van Rutte en Kaag. Raak ze waar het pijn doet! Bovendien steun je zo onze campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen in 2023.

Ik ben direct overtuigd!

2. Ontgrendel alle functionaliteiten van de ForumApp

De ForumApp is onze app voor zowel iOS als Android, waarmee we onze leden in staat stellen om elkaar te vinden, met elkaar zaken te doen, handel te drijven, enzovoorts. Als FVD-lid ontgrendel je alle functionaliteiten van de app. Het wordt dan mogelijk om andere FVD-bedrijven te vinden én om je eigen bedrijf aan te melden. Zo breid je je klantenkring uit met onze 60.000 leden en kun je zakendoen met gelijkgestemden.

Interessant, ik word lid!

3. Ontvang een persoonlijke ledenpas

Elk FVD-lid ontvangt een persoonlijke ledenpas als fysiek bewijs van lidmaatschap. De pas is niet alleen heel erg leuk om te hebben, maar verschaft je ook toegang tot onze events!

Dit trekt me over de streep!

4. Krijg toegang tot ontelbaar veel evenementen door heel het land

Geen enkele partij in Nederland organiseert zoveel activiteiten als FVD. Van grootschalige congressen en symposia - met vele duizenden bezoekers - tot informatieve lezingen, gezellige borrels en familiedagen. Als FVD-lid krijg je toegang tot al onze events en ontmoet je Thierry Baudet, Gideon van Meijeren en al onze andere volksvertegenwoordigers.

Ik ben erbij!

5. Lees Premium-artikelen op fvd.nl

Weten hoe het écht zit? Als FVD-lid krijg je toegang tot alle Premium-artikelen op onze website: columns van vooraanstaande opiniemakers, achtergronden bij debatten, kijkjes achter de schermen en diepte-analyses van onze eigen volksvertegenwoordigers.

Oké, ik word lid!

6. Stem tijdens de ALV en ledenreferenda

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) bepalen we samen met onze leden de koers van de partij. Ook schrijven we ledenreferenda uit. Zo hebben onze leden - na een levendig debat - bepaald dat de Tweede Kamerfractie van FVD vóór moest stemmen bij het wetsvoorstel van de SP over een nieuwe referendumwet.

Ik sluit me aan!

7. Blijf als eerste op de hoogte van alles wat er speelt

Veruit het beste middel om contact te onderhouden met onze achterban is onze nieuwsbrief, die al onze leden standaard ontvangen. Als FVD-lid krijg je als eerste updates over alles wat we doen, persoonlijk van onze volksvertegenwoordigers, zónder tussenkomst van Big Tech. Zo ontsnappen we aan censuurpogingen en ben jij altijd op de hoogte van het belangrijkste nieuws.

Dit is wat ik wil!

8. Ontmoet andere FVD’ers en bouw mee aan een vrije samenleving

Politieke verandering komt grotendeels tot stand buiten het parlement. Bij gebrek aan een democratische meerderheid gaan we niet achterover leunen en afwachten, maar doen we het zélf, samen, met iedereen die mee wil doen. Een coalition of the willing, van vrijheidslievende Nederlanders!

Overgehaald, ik doe mee!