menu

Thierry Baudet trapt FVD-sportzomer af bij Coronel Kartracing!

Thierry Baudet trapt FVD-sportzomer af bij Coronel Kartracing!

Dinsdagavond 11 juli - direct na het afscheid van Mark Rutte - klonk het startschot van de FVD-sportzomer. FVD-voorman Thierry Baudet opende de reeks sportevenementen met een kart-wedstrijd tegen partijleden op de racebaan van Tim Coronel. Samen met 150 FVD'ers, onder wie ook Tweede Kamerlid Frederik Jansen en Forum Inside-ster Ralf Dekker, blikte hij vooruit op een echte 'Forumzomer' met tal van sportevenementen en daarna: de verkiezingen!

Tijdens het kart-evenement lichtte Baudet alvast het tipje van de sluier op over de komende sportzomer-events: op de planning staat onder meer een voetbaltoernooi met voormalig Ajax- en Nederlands elftalspeler Bryan Roy. Ook organiseert de partij een schaaktoernooi met grootmeester Jan Timman - in de jaren '80 de beste schaker van het Westen, een trainsessie in de sportschool met fitness-specialist Tibor Wouda en een tennistoernooi met proftennisser Zachary Eisinga.

De keuze om vooral te gaan voor sportieve evenementen is voor Baudet symbolisch voor het leven. Competitie. Even knokken tegen elkaar. Het beste uit jezelf halen! En daarna de handen ineenslaan om weer samen verder te gaan.