Het Coronabedrog binnen een week #1 bestseller in Nederland!

Het Coronabedrog binnen een week #1 bestseller in Nederland!

Op 4 maart verscheen Het Coronabedrog, de globalistische machtsgreep en de Great Reset. In dit nu al sensationele boek ontleedt Thierry Baudet stuk voor de stuk de leugens en mythes die de afgelopen twee jaar door regering, journalistiek en OMT zijn verspreid.

Het Coronabedrog is een boek dat geschreven moést worden - en dat ook gelezen moet worden. Juist omdat het zo schokkend en nietsontziend is, werd het echter doodgezwegen in de media - en weigerde bol.com aanvankelijk zelfs om het te verkopen!

Dankzij massale steun van de achterban van Forum voor Democratie kwam het boek desondanks binnen op #1 in de fameuze BESTSELLER LIJST. Een geweldig statement naar partijkartel en media! Hoezeer zij ook uit alle macht proberen onze stem te smoren: de waarheid laat zich niet onderdrukken!

In Het Coronabedrog gaat Baudet uitgebreid in op de geschiedenis binnen FVD - en onthult de ware achtergronden van de couppoging van Eerdmans en Nanninga. Ook bespreekt hij alle data en cijfers over de niet werkende lockdowns en de extreme risico’s van de ‘vaccins’. In de slothoofdstukken komen Schwab, Gates en Soros aan de beurt: de globalisten die op de achtergrond aan de touwtjes trekken en de coronacrisis hebben aangewend om hun gewenste Great Reset door te drukken.

Bestel nu ook Het Coronabedrog en ontdek wat andere lezers vóór u hier zo aangrijpend aan vonden!

 

BESTEL NU!