menu

Duitse minister erkent ernstige risico’s coronavaccins

Duitse minister erkent ernstige risico’s coronavaccins
  • 1 op de 500 gevaccineerden heeft last van significante bijwerkingen
  • 1 op de 3.500 gevaccineerden heeft zelfs last van fatale of levensbedreigende bijwerkingen
  • Duitse Minister van Volksgezondheid gaf gisteravond op TV toe altijd van deze risico’s op de hoogte te zijn geweest
  • Alleen Baudet / FVD waarschuwt al sinds het begin voor de gevaren van de coronavaccins

Sinds het begin van de massale corona-vaccinatiecampagnes, die vanaf begin 2021 werden uitgerold, worden berichten over vaccinschade en vaccindoden afgeschilderd als paranoïde complottheorieën. In heel het Westen bezwoeren overheden en artsen ons dat de bijwerkingen minimaal zouden zijn, vergelijkbaar met een reguliere inenting. FVD heeft zich hier altijd tegen verzet - en de bevolking gewaarschuwd voor de gevaren van de spuitjes.

Daarin lijkt nu definitief verandering te zijn gekomen. In een interview met het ZDF Journaal gaf de Duitse minister van Volksgezondheid, Karl Lauterbach, gisteravond toe dat hij vanaf het begin op de hoogte was van de ernstige risico’s van de mRNA-vaccins.1

“De [bijwerkings]cijfers waren mij al die tijd bekend”, aldus Lauterbach. In de zomer van 2021 had de minister de Duitse bevolking echter nog gegarandeerd dat de coronavaccins geheel bijwerkingenvrij waren. Dat hij de Duitsers hiermee massaal op het verkeerde been heeft gezet en hen heeft blootgesteld aan een gevaarlijke, experimentele injectie, lijkt hem koud te laten. Hij haalt zijn schouders op over deze eerdere uitlatingen: “Nou, die waren overdreven.”

Tekst gaat verder onder video.

De minister deed zijn ontluisterende uitspraken naar aanleiding van het vernietigende rapport van het gerenommeerde Paul Ehrlich Instituut, dat onlangs onderzoek deed naar de bijwerkingen van de coronavaccins.2 Uit hun grootschalige onderzoek bleek dat maar liefst 1 op de 500 (!) gevaccineerden significante bijwerkingen en klachten heeft overgehouden aan de experimentele mRNA-vaccins.

Hierbij gaat het om klachten als zware koorts en extreme pijnen, maar ook om blijvende klachten als oorsuizen, gezichtsverlammingen en hevige baarmoederbloedingen en menstruatiestoornissen. 1 op de 3.500 heeft zelfs last van érnstige, levensbedreigende of fatale bijwerkingen zoals bloedklonteringen, hartspierontstekingen, hart- en herseninfarcten en problemen met de vruchtbaarheid.

Als één van de strengste coronalanden ter wereld wordt de Duitse regering door de resultaten van dit onderzoek nu serieus in verlegenheid gebracht. Lauterbach is bekend van het grootschalig uitrollen van het beruchte 2G-beleid waarmee ongevaccineerden twaalf maanden lang toegang werd ontzegd tot het maatschappelijk leven. Ook was hij verantwoordelijk voor het inenten van 65 miljoen Duitsers met de experimentele mRNA-vaccins. Nu geeft hij toe dat hij altijd al op de hoogte was dat hij de Duitse bevolking hiermee ernstig in gevaar zou brengen.

Het is duidelijk dat hij in het interview de uitkomsten van het onderzoek probeert te bagatelliseren. Lauterbach verwijst naar het meest gunstige cijfer uit het vernietigende rapport van het Ehrlich Instituut, namelijk dat “slechts” 1 op de 10.000 mensen last zou hebben van “ernstige bijwerkingen”. Dit cijfer slaat echter enkel op de mensen die het recente omicronvaccin kregen – waarvan de bijwerkingen dus nog niet geheel kunnen worden vastgesteld. Kijken we naar álle vaccinaties tezamen, dan rijst het beeld op dat hierboven al werd genoemd: 1 op de 500 gevaccineerden ervaart significante bijwerkingen.

FVD waarschuwde als enige partij voor de grote risico’s van de experimentele coronavaccinaties. Er werd niet naar ons geluisterd, met levensgevaarlijke gevolgen zoals we nu zien. Nu blijkt dat de Duitse regering de ernstige bijwerkingen van de vaccins al die tijd onder de pet heeft gehouden, is het onwaarschijnlijk dat de Nederlandse regering niet op de hoogte was van de grote gevaren van hun beleid. De onderste steen moet boven komen. Morgen vraagt FVD-voorman Thierry Baudet daarom een debat aan met de Minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers.