Zuid-Holland

Zuid-Holland

Ontmoet onze lijsttrekker


Ewald Kegel

Ewald Kegel (60 jaar) - Fractievoorzitter

Een provincie die pal staat voor de inwoners, niet een provincie die dictaten van het rijk uitvoert.

Ewald komt van origine uit Den Haag. Na de middelbare school heeft hij in de accountancy en bankenwereld gewerkt. Hij begon zich in die periode steeds meer voor IT te interesseren en is daarna als zelfstandig ondernemer in die sector verder gegaan. Ewald heeft ook belangstelling voor economische geschiedenis en hij is daarin afgestudeerd.

Huidige Statenleden


Geert Jeelof

Geert Jeelof (74 jaar) - Statenlid

Geert Jeelof, Oud-Beijerlander met Rotterdamse wortels. Nautische opleiding gevolgd en als stuurman de wereldzeeën bevaren naar bestemmingen op 5 continenten. Afgeronde opleiding pedagogische academie en werkzaam geweest in basisonderwijs als directielid van De Catamaran, de sportiefste en één van de beste en grootste basisscholen van Rotterdam. In Oud-Beijerland oprichter van lokale partij BINT en 12 jaar als fractievoorzitter van deze grootste collegepartij gefunctioneerd.

Gideon van Meijeren

Gideon van Meijeren (34 jaar) - Statenlid

Het is tijd om onze vrijheid terug te pakken.

Mr. Gideon van Meijeren is geboren en opgegroeid in Doetinchem. Na zijn middelbare-schooltijd was hij 3,5 jaar beroepsmilitair. Na zijn studie verhuisde hij naar Den Haag voor een baan als wetgevingsjurist op het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Nu is hij Volksvertegenwoordiger voor FVD.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD wil in Zuid-Holland

  • Macht terug naar de burger: bindende referenda
  • Nooit meer vrijheidsbeperkende maatregelen en QR
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Lagere energierekening; niet van het gas af

Socials