menu

Leven! De nieuwste editie van De Dissident

Leven! De nieuwste editie van De Dissident

Sinds eind 2021 geeft JFVD – de jongerentak van Forum voor Democratie – een eigen magazine uit. De Dissident is een blad voor rebelse vrijdenkers, samengesteld door talentvolle JFVD’ers onder leiding van hoofdredacteur en JFVD-vicevoorzitter Massimo Etalle. Iedere editie staat vol interviews met politici en denkers uit binnen- en buitenland, exclusieve vertalingen van baanbrekende artikelen, unieke kijkjes achter de schermen, essaywedstrijden, raadsels en nog veel meer.

Leven

De nieuwste editie gaat over Leven. Wat betekenen vitaliteit, vrijheid en heldhaft in een tijd van zwakte, veiligheid en gelijkheid? Ook deze editie heeft weer veel moois te bieden. Exclusieve interviews met Ralf Dekker, Freek Jansen en The Golden One. Een gesprek met Gavin Wax – voorzitter van de New York Young Republican Club – over de ondergang van de Verenigde Staten. Essays over helden van vroeger, de imkerij en de experimenten van Calhoun. Reisverslagen, puzzels, bucketlisten. Deze derde editie van De Dissident geeft opnieuw stof tot nadenken en is gegarandeerd een feest om te lezen én te bekijken.

“Een vrij mens is niet bang voor ongelijkheid, maar ziet daarin een verantwoordelijkheid tot excellentie.”
-Massimo Etalle, hoofdredacteur

De Dissident bij u thuis

Word nu abonnee en vind De Dissident twee keer per jaar bij u thuis op de deurmat! Als u zich vóór 5 mei abonneert, ontvangt u ook deze nieuwste, derde editie binnenkort nog bij u thuis. Alle edities van De Dissident zijn daarnaast los verkrijgbaar via de webshop van FVD.

Word abonnee!

Wilt u meer te weten komen over De Dissident? Reserveer dan snel een ticket voor de borrellezing van Massimo Etalle op vrijdag 28 april in Amsterdam!