menu

Het gloednieuwe boek van Thierry Baudet: Niemand in de Cockpit

Het gloednieuwe boek van Thierry Baudet: Niemand in de Cockpit

Afgelopen zomer onderzocht FVD-partijleider Thierry Baudet de ware aard van bestuurlijk Nederland. Hoe kan het, dat voortdurend zulke krankzinnige besluiten worden genomen? Samen met biochemicus en #6 op de FVD-kandidatenlijst Lidewij de Vos maakte Baudet een uiterst precieze reconstructie van het stikstofdossier en legt hij - aan de hand daarvan - de ontluisterende realiteit bloot van politiek Den Haag.

'Niemand in de Cockpit' is de definitieve ontmaskering van het partijkartel. Want de schokkende kletskoek die schuilgaat achter het stikstofbeleid, is één-op-één toepasbaar op andere beleidsgebieden: het onzinnige klimaatbeleid, de krankzinnige oorlog in Oekraïne, de onhoudbare immigratie: de bestuurders van Nederland hebben werkelijk geen idee waar ze mee bezig zijn. En dat laat dit boek, het sluitstuk van het oeuvre van Thierry Baudet, onweerlegbaar zien.

Baudets gloednieuwe titel bevat onmisbare munitie voor de ideeënstrijd. Het stikstofschandaal wordt - alsmede de gehele bestuurlijke top van Nederland - van A tot Z blootgelegd. Lees het boek zelf, geef het cadeau aan iemand uit uw omgeving: deel deze essentiële kennis en help de strijd tegen het partijkartel.

Pre-order het boek hier! ➡️

Achter het stikstofschandaal schuilt dus een grote leegte: het beleid is gebaseerd op aannames, ondeugdelijke modellen en het vertrouwen dat er 'vast wel goede redenen voor zijn'. Wie de aannames over een (door stikstof) verslechterende natuur in twijfel trekt, is een 'stikstof-ontkenner'.

Bemachtig als eerste een exemplaar!

We bieden je de unieke kans om vóór de officiële uitgave (8 oktober, op Forum Outside) een exemplaar te verkrijgen. Bestel het boek nu via Amsterdam Books en kom te weten waarom Haagse politici - zonder enige kennis van zaken - de aanval openden op de Nederlandse agrarische sector.