FVD nu ook vertegenwoordigd in Teylingen!

FVD nu ook vertegenwoordigd in Teylingen!

Met veel trots kunnen wij mededelen dat Milan Schenk, zijn 2 burgerraadsleden en de fractieondersteuner van Lijst Schenk in Teylingen per direct als FVD zullen verder gaan in hun gemeenteraad.

Fractievoorzitter Milan Schenk reageert:

‘’We hebben enorm veel vertrouwen in FVD en kunnen ons perfect identificeren met hetgeen waar deze partij voor staat. FVD is de enige partij die echt inziet dat onze maatschappij langzaam afglijdt en hier tegen strijdt. Die strijd is enorm nodig en daar dragen wij in de gemeente Teylingen ontzettend graag aan bij.

Ook in Teylingen zien we dat we onze identiteit langzaam verliezen en dat onder andere de bollentelers ten onder dreigen te gaan door de onnodig opgelegde regeltjes. Wij blijven ons daar keihard tegen verzetten en zullen dat vanaf heden vol trots doen onder de vlag van FVD. Het programma en de plannen waarmee we verkozen zijn blijven natuurlijk gewoon leidend, maar sluiten ook perfect aan op FVD. Op die manier zullen we iedereen die op ons gestemd heeft vol passie blijven vertegenwoordigen!’’

Bekijk hier de pagina van de fractie.