menu

Rust zacht, lieve Martin

Rust zacht, lieve Martin

Met groot verdriet moeten we afscheid nemen van Martin Gennissen, een man die tijdens zijn leven bekend stond als rechtdoorzee, eerlijk en een echte doorzetter. Hij was een strijder die geen angst kende en altijd 100% ging voor wat hij wilde bereiken. Hij was trouw en loyaal aan de mensen om hem heen en zal altijd in onze gedachten blijven.

Tijdens zijn werkzame leven was Martin een ondernemer in hart en nieren. Hij was kleurmaker en had een ververij en groothandel in modefournituren in Amsterdam, Turkije, Bulgarije en Litouwen. Ook had hij een agentschap in België en Duitsland.

Na vele jaren als ondernemer ging Martin zijn pensioentijd in, maar dit weerhield hem er niet van om zich in te zetten voor de toekomst van zijn geliefde kleindochter Jessy. Martin werd raadslid namens FVD in Purmerend, waar hij zich hard maakte voor de inwoners om hen zo weer een stem te geven.

Martin was een inspiratie voor velen en zijn aanwezigheid zal enorm gemist worden. We zijn dankbaar voor alles wat hij gedaan heeft en zullen hem altijd blijven herinneren als een man met een groot hart en een tomeloze energie. Rust zacht, lieve Martin.