menu

Eerste boerenonteigeningen zijn een feit. EerlijkEten en FVD steunen de boeren!

Eerste boerenonteigeningen zijn een feit. EerlijkEten en FVD steunen de boeren!

Het kabinet is gevallen. Eén voor één kondigen politici hun vertrek aan. Het lijkt er dus op dat het hele politieke landschap gaat veranderen, maar de vertrekkende politici - ministers, staatssecretarissen en Kamerleden - blijven hun werk de komende periode voortzetten. Ook het klimaatbeleid van het demissionaire kabinet gaat dus gewoon door, tot ongenoegen van de boerensector.

Afgelopen week werd bekend dat de eerste 200 boeren op dit moment worden onteigend. De aanval op de Nederlandse agrarische sector gaat dus onverminderd door. Ook de monsterzege van BBB heeft hier geen verandering in gebracht.

Forum voor Democratie blijft strijden voor het behoud van de boerensector in Nederland. Zo zijn FVD-Kamerleden Thierry Baudet en Gideon van Meijeren begonnen met een nieuw initiatief: EerlijkEten.

Tekst gaat verder onder de tweet

EerlijkEten bezorgt verse producten van Nederlandse boeren direct bij mensen thuis. "Door de supermarkt er tussenuit te snijden krijgt zowel de boer als de consument een eerlijke prijs" aldus de maaltijdservice. "En in tegenstelling tot Albert Heijn, Jumbo en Plus selecteert EerlijkEten niet op het goedkoopste product, maar op de hoogste kwaliteit".

Lees meer over EerlijkEten op hun website.