menu

BREKEND: Voltallige FVD-fractie geschorst door Tweede Kamer

BREKEND: Voltallige FVD-fractie geschorst door Tweede Kamer

Vandaag is de voltallige fractie van Forum voor Democratie geschorst door de Tweede Kamer. Het kartel legt ál onze volksvertegenwoordigers het zwijgen op.

Thierry Baudet, Frederik Jansen en Gideon van Meijeren mogen voor de duur van een week niet deelnemen aan debatten in de Tweede Kamer. De belangen van de Nederlanders die zij met passie vertegenwoordigen, worden hiermee volledig terzijde geschoven.

De gevestigde partijen hebben besloten tot de schorsing op basis van ongrondwettelijke 'integriteitsregels' die zijzelf hebben bedacht en zeer selectief handhaven.

En dat slechts enkele weken nadat honderdduizenden kiezers opnieuw hebben aangegeven dat zij het volste vertrouwen hebben in de volksvertegenwoordigers van Forum voor Democratie.

De schorsing van onze Kamerleden is niets minder dan een schoffering van de kiezer en een keiharde ondermijning van de verkiezingsuitslag en de democratie.

We mogen nooit accepteren dat een meerderheid van de partijen bepaalt dat een democratische minderheid niet gehoord mag worden in de belangrijkste vergaderzaal van het land.

Het is cruciaal dat we laten zien dat u, de kiezer, het laatste woord heeft over wie er mag spreken in de Tweede Kamer - níét het kartel!

Steun ons. Laat van u horen. En word lid van onze democratische vernieuwingsbeweging als u dat nog niet bent. Overtuig mensen in uw omgeving om óók lid te worden. Nu belangrijker dan ooit!

Word lid van FVD!