menu

8 van de meest schrijnende voorbeelden van de seksualisering van onze kinderen

8 van de meest schrijnende voorbeelden van de seksualisering van onze kinderen

Thierry Baudet deed dinsdag een dringende oproep aan het kabinet om inzicht te krijgen in wat stichting Rutgers en andere organisaties onze kinderen voorschotelen tijdens de zogenaamde ‘Week van de Lentekriebels’. Het heeft er namelijk alle schijn van dat kinderen véél te jong leren over seksuele handelingen en in aanraking worden gebracht met expliciete beelden. Vooralsnog kan de minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, Dennis Wiersma, geen duidelijkheid geven over het lesmateriaal dat wordt gebruikt. Ondertussen duiken zorgwekkende berichten op over wat zich momenteel in Nederlandse basisscholen afspeelt. We hebben 8 van de meest schrijnende voorbeelden op een rijtje gezet.

8. De genderkoek: genderindoctrinatie verpakt als zoete lekkernij

Als onderdeel van de omstreden Week van de Lentekriebels wordt de zogenaamde ‘genderkoek’ verspreid: een zoete koek waarmee kinderen door volwassenen worden meegelokt in een pseudowetenschappelijk verhaal over genderdiversiteit. Het gevolg is vooral dat kinderen in verwarring raken over hun eigen identiteit.

7. Rutgers' verwijderde video: volwassenen in gesprek met kinderen over 'neuken' en 'pijpen'

Vanwege alle ophef zag Rutgers zich genoodzaakt bovenstaande video te verwijderen. Forum voor Democratie vindt het belangrijk dat iedereen weet waar onze jeugd mee te maken krijgt. We hebben de video daarom geplaatst op ons eigen YouTube-kanaal. Kijk en oordeel zelf over de inhoud.

6. Rutgers' 3D-clitoris voor 9-jarigen

In de webshop van Rutgers wordt een 3D-clitoris aangeboden als lesmateriaal voor groep 6-8 op de basisschool. Kinderen in groep 6 zijn 9 of 10 jaar oud. De bijgeleverde lesbrief van Rutgers benadrukt het vermeende belang van de 3D-clitoris voor kinderen van die leeftijd: “Leerlingen moeten weten dat de clitoris bestaat, waar ze ligt, hoe de clitoris eruit ziet, en wat haar functie is, zodat vrouwen (later) plezierige seksuele ervaringen kunnen hebben en hun (latere) eventuele partners ook weten hoe ze haar dat moeten geven.” Opvallend is dat het woord ‘later’ tussen haakjes wordt geplaatst.

5. Schooltv memoryspel 'Dubbelbloot': expliciete foto's van geslachtsdelen voor 9-jarigen

Op de website van Schooltv (NTR) kunnen 9-jarigen een memoryspel spelen met expliciete foto’s van de geslachtsdelen van volwassenen. Het memoryspel, genaamd Dubbelbloot, is onderdeel van De Dokter Corrie Show. “Met dit spel wil ik jou laten zien hoe borsten, piemels en vagina’s eruit zien bij volwassen mensen.”

4. Kinderboekje voor 4-jarigen: uitleg over 'pijpen' inclusief illustraties

In het boekje Wat is seks? wordt voor de doelgroep 4-8 jaar (!) geïllustreerd hoe het mannelijke geslachtsdeel dient te worden bevredigd. Likken of sabbelen aan de piemel zou “prettig” zijn. Rutgers, de drijvende kracht achter de Week voor de Lentekriebels, ontkent dat het boekje onderdeel is van het lesmateriaal. Opmerkelijk, want in de 'Brochure seksuele opvoeding 6-9 jaar', die te verkrijgen is in de webshop van Rutgers, wordt het boekje aanbevolen.

3. Rutgers' poster op basisschool: seksuele handelingen zijn oké vanaf 9 jaar

In het kader van de omstreden Week van de Lentekriebels circuleren in Nederlandse basisscholen posters van Rutgers waarmee kinderen wordt duidelijk gemaakt dat seksuele handelingen oké zijn vanaf 9 jaar.

2. NOS-instructie voor jongeren: zo bestel je illegaal 'hormoonblokkers'

De NOS legt jongeren op Instagram stap voor stap uit hoe ze illegaal hormonen kunnen bestellen indien een Nederlandse arts ze niet verder wil helpen met een ‘gendertransitie’. Experimenten hiermee kunnen blijvende schade opleveren, zoals onvruchtbaarheid. Tevens is bekend dat het gebruik van zogenaamde hormoonblokkers tijdens de puberteit de ontwikkeling van botmassa afremt, waardoor de kans op fracturen op latere leeftijd toeneemt.

1. Schooltv: (omgebouwde) volwassenen tonen hun naakte lichaam aan kinderen uit groep 7

In Gewoon Bloot, een programma van Schooltv (NTR), worden kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool geconfronteerd met naakte volwassenen die voor hen poseren en uitleg geven over hun (omgebouwde) lichamen. De kinderen wordt geleerd hoe “normaal” het is om van geslacht te veranderen. Nee, sterker: hoe leuk het is! Je zou er “euforisch” van worden. Geslachtsoperaties zijn onomkeerbaar en hebben permanente onvruchtbaarheid tot gevolg.