menu

Utrecht

Utrecht
Frank van Breukelen

Frank van Breukelen (24 jaar) - Fractievoorzitter

Voor een welvarend Utrecht waar de stem van de burger echt telt.

Frank is geboren en getogen in Vianen en studeert Bestuurs- & Organisatiewetenschap. Hij voelt zich al sinds de oprichting verbonden met FVD en is de laatste twee jaar actief binnen verschillende takken van de partij. Frank wil zorgen voor voldoende woningen voor alle Nederlanders in Utrecht.

Annemarie van der Kolk

Annemarie van der Kolk (40 jaar) - Commissielid

Neem niets zomaar voor waarheid aan en blijf vragen stellen.

Annemarie is geboren in Deventer, opgegroeid in Zelhem en studeerde in Maastricht. Na 12 jaar in Utrecht te hebben gewoond is ze sinds enige tijd inwoner van Leerdam. Ze werkte in de gezondheidszorg en maakte recent de overstap naar de bouwsector. Ze is verloofd met Bas.

Bren de Hartog

Bren de Hartog (44 jaar) - Commissielid

Met FVD staan we sterk en kunnen we ons geluk en onze vrijheid weer terug nemen.

Bren de Hartog woont in de binnenstad van Utrecht en werkt als softwareontwikkelaar en IT-architect. Daarnaast is hij coach en psychotherapeut. Hij beschrijft zichzelf als ‘ontwikkelingsversneller’ en doet dit in de IT met software, voor individuen via persoonlijke ontwikkeling en voor bedrijven in de vorm van trainingen en workshops.

Arthur Spaaij

Arthur Spaaij (31 jaar) - Fractiemedewerker

Na de jarenlange opeenhoping van talloze leugens en huichelachtige beloften is het tijd om de autonomie weer terug naar de burger te brengen

Arthur Spaaij werkte 10 jaar als professional in verscheidene horeca binnen en buiten onze landsgrenzen en studeert momenteel bouwkunde. Met zijn brede spectrum aan interesses zet hij zich op vrijwillige basis in als hoofdcoördinator van FVD Utrecht door het organiseren van lokale activiteiten en het samenbrengen van onze leden.

Joost Janssen

Joost Janssen (61 jaar) - Fractiemedewerker

Onnadenkend respect voor autoriteit is de grootste vijand van de waarheid, zei Albert Einstein ooit. Hij verwoordt precies de reden waarom ik mij thuis voel bij FVD

Joost Janssen studeerde communicatiewetenschappen aan de UVA en is werkzaam in de IT. Hij woont met zijn gezin in het groene, door polders omgeven Eemnes. Hij strijdt tegen ondemocratisch tot stand gekomen besluitvorming die het Utrechtse landschap, de boeren en de middenstand van de provincie schaden.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD Utrecht wil

  • Niet meewerken aan nieuwe vergunningen voor AZC’s en de bestaande vergunningen intrekken
  • De A27 verbreden, maar met minimale schade aan Amelisweerd als uitgangspunt
  • Regels voor recreatiewoningen versoepelen: permanente bewoning moet mogelijk zijn
  • Macht terug naar de burger: bindende referenda
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.

Socials

E-mailadres