Overijssel

Overijssel

Ontmoet onze nieuwe lijsttrekker


Remco Roelofs

Remco Roelofs (53 jaar) - Lijsttrekker

Groter is niet altijd beter. Met de directe democratie als basis en een houding gericht op meer kleinschaligheid, kunnen we het drastisch beter gaan doen.

Remco is ondernemer en een echte Tukker in hart en nieren. Hij is opgegroeid met de uitdrukkingen “Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” en “Ait vedan”; altijd doorgaan. Na een aantal jaar als directeur in het bedrijfsleven te hebben doorgebracht koos Remco 17 jaar geleden er bewust voor om zich als MKB-ondernemer verder te gaan ontwikkelen. Het opnieuw waarborgen van vrijheden en zelfbeschikking, alsmede de terugkeer van persoonlijke verantwoordelijkheden in plaats van systeemverantwoordelijkheid, is zijn grootste drijfveer om niet meer enkel vanaf de zijlijn toe te kijken, maar zich ook politiek te gaan inzetten.

Huidige Statenleden


Andreas Bakir

Andreas Bakir (28 jaar) - Fractievoorzitter

Andreas Bakir heeft een Assyrische afkomst en komt uit Enschede. Bakir studeerde informatica en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van robuuste IT-systemen. Als Assyriër weet hij hoe het is om in een diaspora te leven en wil Nederland hiervoor behoeden.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD wil in Overijssel

  • Macht terug naar de burger: bindende referenda
  • Nooit meer vrijheidsbeperkende maatregelen en QR
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Lagere energierekening; niet van het gas af