Kiescollege niet-ingezetenen

Kiescollege niet-ingezetenen

Ook als u niet in Nederland woont kunt u op 15 maart 2023 op Forum voor Democratie stemmen! Dankzij een grondwetswijziging hebben de in het buitenland woonachtige Nederlanders voor het eerst invloed op de samenstelling van de Eerste Kamer. Als u op 15 maart 2023 op FVD stemt, gaat uw stem naar onze kandidaat voor het kiescollege niet-ingezetenen. Eind mei 2023 zal dit kiescollege mede bepalen wie er in de Eerste Kamer komt. Om te kunnen stemmen moet u zich inschrijven via deze link voor 1 februari.

Maak kennis met de kandidaten van FVD voor het kiescollege!

Bert van Gerwen

Bert van Gerwen - Lijsttrekker

De politieke machten bieden weinig eerlijkheid en rechtvaardigheid, daarom FVD.

Bert van Gerwen is een gedreven ondernemer in de e-business en e-health. Hij heeft vele honderden bedrijven online geholpen met direct toepasbare cloudsystemen. Voor de zorg heeft hij een wereldwijd platform ontwikkeld om contact tussen arts en patiƫnt te verbeteren. Daarnaast is hij als makelaar in de kunst actief voor Nederlandse kunstenaars.

Ab Kuijer

Ab Kuijer - Kandidaat

Actief zijn voor FVD is voor mij de enige manier om het globalisme in Nederland te stoppen.

Ab Kuijer (Amsterdam 1962) heeft een achtergrond in media, marketing en communicatie. Hij was betrokken bij de oprichting van BNN o.m. als woordvoerder. Vanwege zijn liefde voor zon, zee en lekker eten verhuisde Ab in 2006 naar Zuid-Frankrijk. Ab verzorgt sinds 2011 de internationale marketing voor Franse projectontwikkelaars en makelaars in het hogere segment.

Wim van der Goes

Wim van der Goes - Kandidaat

De wereld verdient betere leiders.

Van der Goes is een rasondernemer. Hij investeert in veelbelovende innovaties maar wil het goede altijd behouden. Van der Goes is namens FVD verkiesbaar voor het kiescollege omdat hij van mening is dat FVD het enige echte alternatief biedt.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD Kiescollege niet-ingezetenen wil

  • Macht terug naar de burger: bindende referenda en gekozen burgemeester
  • Nooit meer vrijheidsbeperkende maatregelen en QR
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Lagere energierekening; niet van het gas af
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.

Socials