Noord-Holland

Noord-Holland

Ontmoet onze lijsttrekker


Johan Dessing

Johan Dessing (57 jaar) - Fractievoorzitter

Zorg voor een goed bereikbaar Noord-Holland. Geen mos op bushokjes en andere dure duurzaamheidshobby’s.

Johan Dessing is Eerste Kamerlid en fractievoorzitter in Noord-Holland. Hij is al 30 jaar werkzaam als Outbound Planner / Assistent Luchtverkeersleider in de verkeerstoren van Schiphol. In zijn vrije tijd wandelt hij graag in de Noord-Hollandse natuur. Dessings specialiteiten zijn Infrastructuur en Ruimtelijke ordening. Geen geld naar CO2- en Stikstofreductie agenda’s, een stop op meer windturbines en zonneparken, woningen bouwen voor Nederlanders, provinciale focus op de kerntaak vervanging en onderhoud wegen en de aanleg A8-A9 zijn de speerpunten van Dessing.

Huidige Statenleden


Ralf Dekker

Ralf Dekker (65 jaar) - Statenlid

Ralf Dekker studeerde geologie en daarna bedrijfskunde. Hij werd werkzaam in de consultancy en het bankwezen en werd uiteindelijk lid van de Raad van Bestuur van de Rabobank. In 2011 werd Dekker voorzitter van De Groene Rekenkamer, een klimaat- en milieukritische stichting. In 2019 werd hij statenlid voor FVD in Noord-Holland. Dekker heeft 2 kinderen en woont in Amsterdam. Ieder jaar fietst hij de Mont Ventoux op (en af).

Joyce Vastenhouw

Joyce Vastenhouw (33 jaar) - Statenlid

Joyce Vastenhouw is zangeres, zangcoach en Human Resource specialist. Ze publiceerde het boek ‘Binden & Boeien’ - over het aantrekken en behouden van mensen en goed leiderschap. Vastenhouw richtte in 2020 de FVD MKB-Club op. Met haar veelzijdige achtergrond kan zij zich met recht inzetten voor het belang van een sterk MKB, sociale rechtvaardigheid en familiewaarden: een sterke vrouw die opkomt voor de volgende generatie.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD wil in Noord-Holland

  • Macht terug naar de burger: bindende referenda
  • Nooit meer vrijheidsbeperkende maatregelen en QR
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Lagere energierekening; niet van het gas af

Socials