menu

Ralf Dekker trapt verkiezingscampagne af met zijn visie op Europese politiek

Ralf Dekker trapt verkiezingscampagne af met zijn visie op Europese politiek

Voormalig FVD-Kamerlid Ralf Dekker verschijnt in een nieuwe video op social media met zijn plannen voor het Europees Parlement. Dekker is de lijsttrekker van FVD voor de Europese Parlementsverkiezingen op 6 juni.

Als voormalig bankier heeft Dekker de moderne ontwikkelingen zoals centralisering, schaalvergroting en digitalisering van zeer dichtbij meegemaakt en er zelfs aan mee gewerkt. Indertijd leek het immers ‘handig’ en ‘efficiënt’.

“Ik ben nu op een leeftijd gekomen dat ik iets terug wil doen voor de samenleving”, begint hij. Hij wil dat de nieuwe generaties het net zo goed kunnen hebben als zijn eigen generatie het vroeger had: een huis kunnen kopen en een gezin kunnen stichten in een cultureel en sociaal homogeen land.

Daarom baart de koers van de gevestigde partijen hem grote zorgen. De massa-immigratie laat ons land onherkenbaar achter terwijl de woningmarkt overspoeld wordt. "Klimaatpolitiek en milieubeleid, gebaseerd op rammelende wetenschap, begint iets drammerigs te krijgen en kost bovendien klauwen met geld.” Geen Green Deal van Timmermans dus! En natuurlijk moet besluitvorming zoveel mogelijk door de Nederlandse bevolking worden gedaan. En dus niet door een onverkozen Europese Commissie.

Het Nederlandse belang moet weer voorop komen te staan. Ralf Dekker is er helemaal klaar voor. De Vredeskaravaan van FVD zal in de komende weken het hele land doorreizen zodat we een geweldige overwinning kunnen behalen bij de Europese Parlementsverkiezingen op 6 juni.