menu

Jij financiert onbedoeld het anti-boerenbeleid, en dit is hoe je daarmee kunt stoppen

Gisteren op het FVD Congres blikten we niet alleen terug op het politieke jaar. Sterker: de sociaal-maatschappelijke en economische dimensies van onze beweging achten we minstens zo belangrijk. Want overheden, megabedrijven en instituties in Europa staan steeds vijandiger tegenover de eigen bevolking. Het tegengaan van die macht is niet mogelijk door hun spel in het parlement mee te spelen.

Om de controle terug te pakken zullen we zelf (betere) alternatieven moeten bieden. Want stemmen op een partij die opkomt voor boeren, je uitspreken in je directe omgeving of naar boerendemonstraties gaan is niet voldoende, zolang we ons geld blijven uitgeven aan het monopolistische conglomeraat waaronder álle supermarktketens vallen. Dan steunen we de verkeerde kant van de strijd met onze portemonnee - want precies deze megabedrijven staan volledig achter de anti-boerenlobby en de eiwittransitie.

EerlijkEten is opgericht om dit probleem te verhelpen, want de supermarkt is niet alleen gemakkelijk, maar voor sommigen zelfs de enige optie. Dit is dé manier om alle tussenschakels te elimineren en ook nog eens geld te besparen. Geen marge meer naar supermarkten, mvo-projecten, onnodige logistiek en reclamebureaus, maar gewoon: de producten van Nederlandse boeren, bij jou thuis geleverd.

Steun de Nederlandse boeren, bespaar geld. Heel eenvoudig en elk moment opzegbaar. Begin ook met EerlijkEten!

✅ Meld je vóór 1 april aan met de kortingscode 'congres2024' en ontvang 10% korting!

Begin met EerlijkEten!