menu

Purmerend

Purmerend

Ter nagedachtenis

Met groot verdriet moeten we afscheid nemen van Martin Gennissen, een man die tijdens zijn leven bekend stond als rechtdoorzee, eerlijk en een echte doorzetter. Hij was een strijder die geen angst kende en altijd 100% ging voor wat hij wilde bereiken. Hij was trouw en loyaal aan de mensen om hem heen en zal altijd in onze gedachten blijven.

Tijdens zijn werkzame leven was Martin een ondernemer in hart en nieren. Hij was kleurmaker en had een ververij en groothandel in modefournituren in Amsterdam, Turkije, Bulgarije en Litouwen. Ook had hij een agentschap in België en Duitsland.
Na vele jaren als ondernemer ging Martin zijn pensioentijd in, maar dit weerhield hem niet om zich in te zetten voor de toekomst van zijn geliefde kleindochter Jessy. Martin werd raadslid namens FVD in Purmerend, waar hij zich hard maakte voor de inwoners om hen zo weer een stem te geven.

Martin was een inspiratie voor velen en zijn aanwezigheid zal enorm gemist worden. We zijn dankbaar voor alles wat hij gedaan heeft en zullen hem altijd blijven herinneren als een man met een groot hart en een tomeloze energie. Rust zacht, lieve Martin.

Rouwkaart Martin Gennissen
Debora Tollenaar

Debora Tollenaar (50 jaar) - Fractievoorzitter

Purmerenders met elkaar verbinden en in beweging brengen

Debora zet zich sinds ze haar BSc Maatschappelijk Werk haalde op een concrete manier in voor de maatschappij. In de praktijk betekent dat het adviseren, coachen en trainen van mensen. Met een positieve mindset - de FVD-mindset - gezamenlijk doelen bereiken: “Mijn aandacht zal in de gemeenteraad liggen bij jongeren en gezinnen. Purmerenders met elkaar verbinden en in beweging brengen - juist ook als je wordt tegengewerkt of uitgesloten.”

Tim van der Zwaart

Tim van der Zwaart (32 jaar) - Raadslid

Ik ben vastbesloten om een stem te geven aan de gemeenschap van Purmerend.

Met vastberadenheid streeft Tim van der Zwaart ernaar om Purmerend leefbaar te houden en de rijke cultuur van de stad te beschermen. Als volksvertegenwoordiger zal hij de belangen van de inwoners met hart en ziel behartigen, samen met zijn collega's in de FVD-fractie. Tim kijkt uit naar een transparante samenwerking en gelooft in de kracht van participatie, waarbij de gemeenschap centraal staat.

Erika Auperlé

Erika Auperlé (50 jaar) - Fractievolger

Inwoners hebben meer macht dan ze denken.

Erika is sinds januari 2022 commissielid voor "de enige partij die kritische vragen stelt en voor de vrijheid inwoners opkomt." Ze heeft de politiek nooit geambieerd maar ziet het meer als een aansluiting bij een beweging. "Het is nodig dat burgers met elkaar verbinden en samen meer betrokken raken bij wat er lokaal speelt. Alleen bereiken we minder dan wanneer we samen opkomen voor de belangen van onze inwoners.

Marcel van Dierendonck

Marcel van Dierendonck (61 jaar) - Fractievolger

Vrijheid en verandering

Marcel is zelfstandig ondernemer die gelooft in vrijheid en blijheid. Mensen moeten in de gelegenheid gesteld worden om te genieten van hun leven zo ver als maatschappelijk mogelijk is. Marcel is tegen teveel regelgeving en een bemoeizuchtige overheid, en pleit voor een slanke overheid die zich richt op haar essentiële taken. Het huidige kabinet lijkt niet in staat om de problemen die ze zelf hebben veroorzaakt op te lossen en lijkt vooral gericht op eigenbelang. Marcel hoopt dat er verandering komt en zal zijn bijdrage leveren om gemeente Purmerend een betere toekomst te geven.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD Purmerend wil

  • Fusie tussen Purmerend en Beemster terugdraaien
  • Invoering van een lokaal referendum om de democratie te herstellen
  • Afschaffing van de buitenproportionele coronamaatregelen, samenleving weer vrij: geen ‘testsamenleving’, geen prikbussen en geen inzet BOA’s om de discriminerende QR-code te handhaven
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Woningen blijvend voorzien van betrouwbare, betaalbare energie, door ze niet gedwongen van het gas te halen
  • Beschikbare ruimte in de gemeente ten goede laten komen aan de huidige bewoners van Purmerend en Beemster - niet aan windmolenparken en zonneweides
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.

Socials

E-mailadres