menu
Steun Thierry. Stem FVD!
Steun Thierry. Stem FVD

Stem FVD | 22 november

Forum voor Democratie

Het programma van hoop, optimisme en herstel

Bedankt voor uw stem!

12 REGELS VOOR NEDERLAND

Waarom FVD?

Op 22 november beslissen ruim dertien miljoen stemgerechtigde Nederlanders welke richting ons land de komende jaren uitgaat. Doorgaan op het ingeslagen pad werkt niet, zoals de afgelopen jaren hebben uitgewezen: door het absurde klimaatbeleid is het leven onbetaalbaar geworden; niemand kan meer een woning krijgen; immigratie heeft onze maatschappij ontwricht; woke-propaganda verstoort de normale ontwikkeling van kinderen; onzinnig stikstofbeleid drukt de boeren van hun land en verpulvert de economie; globalistische organisaties hollen de democratie uit, propageren censuur op social media, lockdowns, digitaal geld (CBDC) en brengen ons zelfs op de rand van oorlog met Rusland.

Een fundamentele koerswijziging is noodzakelijk. Forum voor Democratie heeft concrete voorstellen voor de korte termijn. Maar we zetten ook een stip aan de horizon waar we uiteindelijk heen willen: we hebben een uitgewerkte visie voor het land, een inspirerend langetermijnperspectief. Met trots presenteren we, als grootste ledenpartij van het land, ons Programma van Hoop, Optimisme en Herstel!

Verkiezingsprogramma 2023 - 2027

Het programma van hoop, optimisme en herstel

Verkiezingsprogramma 2023 - 2027

Met trots presenteren we het verkiezingsprogramma van Forum voor Democratie, de grootste ledenpartij van Nederland, voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november.

Downloaden