menu

Noord-Brabant

Noord-Brabant
Jozef Minkels

Jozef Minkels (42 jaar) - Fractievoorzitter

Nederland dreigt een steeds onvrijer land te worden

Jozef Minkels is geboren in het toenmalig communistisch Polen en is later met zijn familie verhuisd naar het mooie, vrije Nederland. Momenteel woont hij in Schijndel samen met zijn vrouw en twee dochters. Jozef is een hardwerkende ondernemer die sinds 2005 een bouwbedrijf en sinds 2019 een horecabedrijf heeft.

Pim Kooke

Pim Kooke (29 jaar) - Commissielid

Deze verkiezingen zullen de toekomst van onze provincie bepalen.

Pim Kooke is afgestudeerd historicus aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, fractievoorzitter van FVD Tilburg en heeft al bijna 4 jaar ervaring opgedaan binnen de Provinciale Staten als fractiemedewerker voor FVD Noord-Brabant. Pim gebruikt zijn kennis en ervaring van dossiers van de afgelopen jaren in de provincie om de nodige veranderingen door te voeren, zoals kernenergie en een provinciaal referendum, en de vinger op de zere plek te blijven leggen. Voor iedere Brabander.

Nicolas Knoester

Nicolas Knoester (20 jaar) - Commissielid

Voor vrijheid en transparantie

Nicolas Knoester, raadslid in Eindhoven en bestuurskunde-student in Den Bosch, is gedreven om een transparant bestuur in de Provinciale Staten te realiseren. Hij zet zich vol overtuiging in voor het behoud van onze boeren en waarborgt hun waardevolle bijdrage aan de samenleving.

Joshua Kop

Joshua Kop (42 jaar) - Commissielid

Vooruitgang, geen perfectie.

Joshua is geboren en getogen in Australië. Zijn ouders verhuisden daarheen toen ze nog maar kleine kinderen waren. Joshua heeft de afgelopen twintig jaar in Nederland gewoond met zijn vier jongens, een hond en gelukkig samen met zijn nieuwe partner die twee meisjes heeft. Joshua is een ervaren professionele multimedia-ontwerper op het gebied van film, grafisch ontwerp, animatie, 3D-werk en meer. Daarnaast heeft hij een gedegen achtergrond in Hospitality Management. Joshua's oprechte zorg en vaderrol zijn zijn motivatie om zich bij FVD in de politiek te begeven. De enige echte oppositiepartij en echt alternatief.

Patty Spoek

Patty Spoek (43 jaar) - Fractiemedewerker

Het is onze morele plicht om te vechten voor een vrije toekomst van onze kinderen.

Patty is als moeder en na haar jarenlange ervaring in het onderwijs zeer gedreven om onze kinderen te beschermen tegen de steeds verder groeiende betutteling, controledrang en het woke-gedachtegoed. Ze wil een halt toeroepen aan irreëele globalistische doelstellingen (SDG’s) en staat voor behoud van onze Nederlandse normen en waarden.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD Noord-Brabant wil

  • Niet meewerken aan nieuwe vergunningen voor AZC’s en de bestaande vergunningen intrekken
  • De N279 verbreden
  • Geen onteigening van onze boeren
  • Een provinciaal initiërend en bindend referendum invoeren
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.

Socials

E-mailadres