menu

Gelderland

Gelderland
Anita van Iperen

Anita van Iperen (57 jaar) - Fractievoorzitter

Ik ben lijsttrekker voor FVD omdat alleen deze partij de waarheid durft te vertellen.

Anita van Iperen zet zich inmiddels bijna 4 jaar in als Statenlid in ons prachtige Gelderland. Ze houdt zich bezig met de strijd voor het behoud van het agrarisch landschap in Gelderland en met de fruittelers en ook zet ze zich in voor cultuur. Zij heeft ervaring als docent in het middelbaar onderwijs en als predikant in de PKN. Momenteel houdt ze zich bezig met schuldhulpverlening. Ze wil zich in blijven zetten voor een vrije keuze voor alle Gelderlanders, als het gaat om wonen, mobiliteit en voor de belangen van de agrariërs en de fruittelers.

Anne van Kan

Anne van Kan (37 jaar) - Commissielid

We bouwen aan een toekomst waarin we trots zijn op onze tradities en Christelijke normen en waarden

Anne is getrouwd en moeder van 3 kinderen en woonachtig in de mooie Achterhoek. De afgelopen jaren is zij zich er bewust van geworden dat de keuzes vanuit de politiek enorme gevolgen hebben voor ons en onze kinderen. De toekomst van onze kinderen baart haar enorm veel zorgen, waardoor zij besloot niet meer vanaf de zijlijn te kunnen toekijken. Niet alleen politiek, maar ook maatschappelijk wil zij met FVD bouwen aan een betere toekomst voor Nederland.

Nick Mijnhart

Nick Mijnhart (21 jaar) - Commissielid

Het is tijd dat Nederland weer een glorieus land wordt waar we trots op mogen zijn, Forum voor Democratie is de partij die dat gaat verwezenlijken.

Nick woont in Huissen en studeert Bestuurskunde & Overheidsmanagement aan De Haagse Hogeschool. Hiervoor heeft hij een tussenjaar genomen waar hij ervaring heeft opgedaan in de Rechtspraak. Hier hield hij zich onder andere bezig met verzoek, klaag- en bezwaarschriften. Nick is sinds 2017 geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken en vanaf 2021 actief voor FVD.

Sid Lukkassen

Sid Lukkassen (36 jaar) - Fractiemedewerker

Ik ben actief voor FVD omdat deze maatschappij is overgenomen door politiek-correcte censuur, deugpronken en broodroof.

We moeten weer naar een Nederland waar we voor elkaar klaar staan. Nu de gevestigde instituties in handen zijn van extreemlinks, bouwen wij onze eigen zuil op.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD Gelderland wil

  • Macht terug naar de burger: bindende referenda
  • Nooit meer vrijheidsbeperkende maatregelen en QR
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Lagere energierekening; niet van het gas af
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.

Socials

E-mailadres