menu

Afgelopen jaar heeft Rutte (VVD) ruim 400.000 immigranten Nederland binnengelaten. Dat zijn meer mensen dan er in Utrecht wonen, de vierde grootste stad van ons land.

Onze samenleving kan onmogelijk zoveel mensen absorberen. Zeker niet als ze van de andere kant van de wereld komen, en een cultuur hebben die haaks staat op die van ons. 

Als een van de dichtstbevolkte landen van Europa kampt Nederland met een historische woningnood. De explosieve bevolkingsgroei komt uitsluitend door immigratie. 

Er is simpelweg geen plek meer voor nog meer mensen. En voor ‘tijdelijke’ opvangplekken is, vanwege de overlast en criminaliteit die ermee gepaard gaat, géén draagvlak. 

Nederland is vol. De rek is eruit. Mensen zijn het zat. Maar dat besef lijkt totaal niet door te dringen tot de gevestigde politieke partijen. Onze grenzen staan namelijk nog steeds wagenwijd open.

In Nederland kunnen buitenlandse statushouders met voorrang een sociale huurwoning betrekken en in afwachting daarvan genieten van all-inclusive verblijven op luxueuze cruiseschepen. Van óns belastinggeld. 

Het opengrenzenbeleid van het kabinet heeft een enorme aanzuigende werking en is bovendien een klap in het gezicht van alle Nederlanders die niet eens hun boodschappen en energierekening kunnen betalen.

Het is tijd voor een eerlijk immigratiebeleid. Een immigratiebeleid dat recht doet aan de belangen van Nederlanders. 

Deel via

STOP de massa-immigratie

46.700

Ondertekenaars


STOP de massa-immigratie

  • Per direct een immigratiestop
  • Gemeenten niet dwingen asielzoekers op te vangen
  • Geen voorrang voor statushouders op een sociale huurwoning
  • Illegaliteit strafbaar stellen en illegalen actief uitzetten
  • Keihard inzetten op remigratie van mensen uit veilige landen

We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden.

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen?
Verstuur de e-mail opnieuw