LogoSocial Media Partnership

iPhone met reels

Ben jij een gepassioneerde content creator die de idealen van Forum voor Democratie steunt? Wil je jouw invloed gebruiken om een positieve impact te maken en tegelijkertijd beloond worden voor je inzet? Dan is dit jouw kans om deel te nemen aan onze baanbrekende online affiliate marketing campagne!

Waarom meedoen?

Wij geloven dat verandering tot stand komt van onderaf. Via betrokken burgers die niet bang zijn om zich (online) uit te spreken. Jouw mening over de politiek doet ertoe. Door je aan te sluiten bij onze campagne als content creator, speel je een cruciale rol in het verspreiden van onze boodschap en het overtuigen van anderen. En het allerbeste hieraan? Je wordt beloond voor je inzet! Voor elke donatie die via jouw unieke affiliate link wordt gedaan, ontvang je een percentage van 10% op je bankrekening als dank voor je betrokkenheid.

Hoe werkt het?

  • ๐Ÿ“ฑ Meld je aan: Registreer je als Social Media Partner en ontvang je eigen unieke affiliate link. Dit is jouw tool om mensen te inspireren om bij te dragen aan onze campagne.
  • ๐Ÿ“น Creรซer impactvolle content: Maak gebruik van jouw creatieve vaardigheden om boeiende en overtuigende content te maken. Denk aan blogposts, video's, podcasts, infographics en meer โ€“ alles wat helpt om onze boodschap over te brengen.
  • ๐Ÿ”— Verspreid je link: Integreer jouw affiliate link in je content, zodat je jouw publiek kunt betrekken en aanmoedigen om te doneren aan de belangrijkste verkiezingscampagne ooit.
  • ๐Ÿ“ˆ Verdien beloningen: Voor elke donatie die via jouw link wordt gedaan, ontvang je 10% van het gedoneerde bedrag. In verkiezingstijd kan het totaal van deze bedragen heel snel oplopen. We willen je graag belonen voor je inspanningen!
FVD logo