Exclusief: tipje van de sluier door Thierry Baudet over zijn nieuwe boek

Exclusief: tipje van de sluier door Thierry Baudet over zijn nieuwe boek

https://www.youtube.com/watch?v=A7dn_bslq80&feature=youtu.be

Drie Grote Projecten domineren de politiek in alle Westerse landen: alsmaar voortgaande immigratie, Europese eenmaking en verregaande klimaatplannen. Deze projecten kosten ons al onze welvaart, ze ontnemen ons onze identiteit, ze hollen onze democratie en soevereiniteit uit.

Forum voor Democratie is opgericht om deze projecten te bestrijden. We we willen de soevereiniteit herstellen, de klimaathysterie stoppen en de immigratie aan banden leggen terwijl we remigratie stimuleren. We willen onze identiteit hervinden en onze democratie versterken. We geloven in onze beweging en in ons land. Precies dát laat Thierry Baudet zien in zijn nieuwe boek, Politiek van het Gezond Verstand.

In dit boek neemt Baudet de lezer mee vanaf de oorsprong van FVD in het fameuze 'keldertje' tot aan de grote verkiezingscampagnes en de belangrijkste Kamerdebatten. Het is zowel een verslag van de wording van onze partij, als een analyse van onze krachtigste argumenten. In zijn uitgebreide voorwoord geeft Theo Hiddema zijn eigen, unieke perspectief en beschrijft hij in even betoverende als onnavolgbare taalvondsten hoe hij zijn rol bij FVD ervaart.

Politiek van het Gezond Verstand verschijnt op zaterdag 27 juni in hardcover (400 pagina's), inclusief 32 full-color illustraties. Pre-order is tot 26 juni mogelijk tegen 12% korting in onze webshop!