THIERRY BAUDET - OP NAAR DE 50.000 LEDEN!

THIERRY BAUDET - OP NAAR DE 50.000 LEDEN!

In moeilijke tijden leer je je vrienden kennen. En als partij hebben we zo’n moeilijke tijd achter de rug. Maar ook als land. 2020 was een tijd van ongekende maatregelen, paniek en dreiging. Maar net als FVD, kan ook Nederland hier sterker uitkomen. We hebben geleerd wie we kunnen vertrouwen en wat onze prioriteiten zijn. We hebben geleerd hoe de irrationele angst voor een ‘virus’ een hele samenleving in lockdown kan krijgen. Hoe vrijheden door politici en lobbyisten worden ontnomen en hoe de horeca, de MKB-ers en ZZP-ers, de studenten, de gezelligheid, de sport en zoveel andere zaken in het leven tot stilstand kunnen worden gebracht.

Forum voor Democratie is de énige partij die fundamenteel tegen al deze maatregelen is. Wij kijken naar de feiten en zien dat corona - gelukkig - véél minder gevaarlijk is dan eerst gedacht. Dat er nauwelijks oversterfte is in 2020 (en al helemaal niet wanneer je compenseert voor de ondersterfte van 2019 en de vergrijzing). En dat de macht van de politiek altijd met scepsis moet worden bekeken.

Daarom zijn wij zo gemotiveerd om door te gaan. Nu is dé tijd om in beweging te komen. Help ons nog dit jaar meer dan 50.000 leden te verwerven. Daarmee krijgen we meer subsidie om campagne te voeren - en blijft er ook minder over voor de andere partijen. Zo steunt u ons én bestraft u VVD en CDA voor hun dramatische beleid!