menu

Samen zetten wij de béste campagne ooit neer!

Samen zetten wij de béste campagne ooit neer!

FVD gaat de grootste campagne ooit neerzetten - en daarvoor hebben we uw steun keihard nodig!

Want er staat enorm veel op het spel 15 maart. En waar de gevestigde partijen op onvoorwaardelijke steun van de mainstream media kunnen rekenen, moet FVD het volledig op eigen kracht doen.

FVD gaat zich keihard inzetten voor onze fantastische agrarische sector, de MKB-ondernemers en de Nederlandse studenten. We halen de woke-waanzin uit de (basis)scholen en zetten álles op alles voor behoud van onze cultuur en onze vrijheid. We willen stoppen met de onhoudbare asielinstroom en de waanzinnige klimaatgekte. En FVD is de énige partij die volop aanstuurt op vrede. Stop de oorlogshitserij en de absurde NAVO-campagne tegen Rusland!

U begrijpt dat we onze boodschap zonder donateurs niet kunnen verspreiden - en daarom vraagt FVD om uw steun voor de verkiezingscampagne.

Steun de FVD-campagne

Wat doet FVD met mijn donatie?

Met het geld van onze donateurs proberen we onze cruciale boodschap bij een zo breed mogelijk publiek aan het licht te brengen. We kopen reclametijd voor radiospotjes in, maken advertenties voor sociale media en we reizen het hele land door met de Campagne Tourbus!

Om de gehele campagne te financieren heeft FVD € 250.000,- nodig. De live-teller staat momenteel op € 35.000,-. Kunnen we ook op uw steun rekenen?