Jongerenorganisatie FVD (JFVD) heeft binnen zes uur na oprichting al ruim 1.000 leden

Jongerenorganisatie FVD (JFVD) heeft binnen zes uur na oprichting al ruim 1.000 leden

De nieuwe politieke partij Forum voor Democratie (FVD) die eind september 2016 gelanceerd werd is bezig met een ongekende opmars. In minder dan zes maanden verwelkomde FVD al meer dan 6.000 leden, verwierf FVD twee Kamerzetels en ook streeft FVD nu alle andere partijen voorbij op social media.

Dat FVD als nieuwe partij de Tweede Kamer binnenkwam is ook voor een belangrijk deel te danken aan de vele jongeren die zich tot het uiterste hebben ingezet voor FVD tijdens de verkiezingscampagne, FVD online steunen en ook massaal op FVD hebben gestemd.

FVD-fractievoorzitter Thierry Baudet: “FVD is nu bezig op een gecontroleerde wijze de organisatie verder uit te bouwen. Vanmiddag lanceerde FVD de Jongerenorganisatie Forum voor Democratie (JFVD). Binnen zes uur na de lancering via Facebook hadden zich al meer dan 1.000 jongeren aangemeld. FVD maakt als enige partij de grote vragen van onze tijd bespreekbaar en loopt niet weg voor de feiten.”

JFVD-Voorzitter Frederik Jansen: “Wij zijn enorm trots dat we in minder dan zes uur al ruim 1.000 leden hebben mogen verwelkomen. Dit toont de online kracht van Forum voor Democratie en de sterke betrokkenheid van jongeren bij deze nieuwe partij. Iedereen in Nederland is nu toe aan iets nieuws en dit geldt nog veel meer voor jongeren!”

Carola Dieudonné (secretaris JFVD) voegt daar aan toe: “Het is echt ongelofelijk dat zich in zo’n korte tijd zoveel jongeren bij JFVD hebben aangemeld. Wij gaan een nieuwe generatie de kans geven om politiek actief te worden en de noodzakelijke veranderingen te laten realiseren op een vernieuwende manier!”

De JFVD staat open voor iedereen tussen 14 tot en met 27 jaar. We hebben grote plannen voor de komende jaren: we gaan seminars organiseren, lezingen, zomerscholen, debatten, en nog veel meer! Binnenkort zullen we onze ideeën en concrete plannen bekend maken.


De JFVD is te vinden op Facebook (https://www.facebook.com/JongerenFVD) en Twitter (@jongerenfvd).

Lid worden van de JFVD kan via de website van Forum voor Democratie: www.fvd.n/jfvd De contributie voor de JFVD bedraagt €5 per jaar.


Het bestuur van de JFVD bestaat uit Frederik Jansen (Voorzitter), Carola Dieudonné, (Secretaris), Daryl Breunissen (Penningmeester) en Robin de Keijzer (Communicatie & Media)