FVD Summer Academy

FVD Summer Academy

Meld je aan voor de FVD Summer Academy!

In 1968 gingen studenten in heel Europa de straat op om verandering te eisen. Ze werden begeesterd door een cultuur-marxistische agenda waarin alle bestaande autoriteiten het moesten ontgelden en een oikofobe politiek de boventoon voerde. Ze waren met weinigen - maar omdat ze gedreven en goed georganiseerd waren wisten ze binnen enkele jaren invloedrijke posities te bemachtigen in alle maatschappelijke sectoren: politiek, bedrijfsleven, onderwijs, cultuur en journalistiek. Die posities hebben ze sindsdien nooit meer prijsgegeven. 

Het beleid van de afgelopen decennia - de massale immigratie, de euromunt, de kaalslag in het onderwijs, het multiculturalisme, de schaamte voor onze eigen geschiedenis en de culturele zelfhaat: het valt direct op dit beslissende moment in mei ‘68 terug te voeren. 

Volgend jaar zijn we precies vijftig jaar verder. Eindelijk staat een nieuwe generatie klaar om tegenwicht te bieden. Forum voor Democratie gaat deze beweging vormen en groot maken. De zomerschool 2017 wordt een mijlpaal in dit project. 

Meld je nu aan! De FVD Summer Academy vindt plaats van maandag 21 tot donderdag 24 augustus op een prachtig kasteel in Limburg. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar voor jonge mensen in de leeftijd 18-30. Drie dagen lang word je getrakteerd op inspirerende lezingen door docenten van internationale naam en faam, interactieve opdrachten, mooie diners en sportactiviteiten. De deelnemers ontvangen voorafgaand een boekenpakket en een reader, en zullen worden uitgenodigd voor twee voorbereidende bijeenkomsten. 

Het doel is om een groep te smeden van gedreven jonge mensen die gelijkgestemd zijn en die we helpen de vaardigheden te verwerven om de ideeën en plannen van Forum voor Democratie uit te dragen, aan te scherpen en te helpen verwezelijken.

Geef je op, vóór 10 juli, door een CV en motivatiebrief te sturen naar [email protected]. Uit de aanmeldingen zullen door een selectiecommissie o.l.v. Paul Cliteur en Paul Frentrop dertig kandidaten worden uitgekozen.

Kosten: € 150,- p.p. (incl. drie overnachtingen, diners, wijn, etc.)
Periode: 21 - 24 augustus 2017
Leeftijd: 18-30 jaar
Aantal plaatsen: 30
Opgeven vóór: 10 juli 2017 via [email protected]