Word nog VÓÓR 1 januari FVD-lid!

Word nog VÓÓR 1 januari FVD-lid!

U kunt dit jaar nog één ding doen om FVD te helpen: Word vóór 1 januari lid of maak iemand anders lid!

Hoe werkt de partijfinanciering in Nederland?

Jaarlijks keren de partijen zichzelf €17 miljoen subsidie uit (dat is €1 per Nederlander), dit bedrag wordt onder de partijen verdeeld op basis van leden en zetels. Hoe meer leden FVD heeft, hoe minder geld er overblijft voor de gevestigde partijen. Door de enorm snelle ledengroei bij FVD begint dit al tot de nodige onrust te leiden bij de VVD, D66, CDA en PvdA die door de groei van FVD nu flink gekort worden op hun budget. 

De peildatum voor de toekenning van subsidies is 1 januari 2018. Maak dus nog dit jaar iemand anders lid van FVD via: www.fvd.nl/word-lid!

Het échte werk gaat nu beginnen!

Op 25 november organiseerden we ons partijcongres in de RAI Amsterdam waar 2.000 FVD-ers bij elkaar kwamen in een unieke sfeer (bekijk HIER de hoogtepunten).

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. FVD zal alleen meedoen in Amsterdam. We roepen kiezers in de rest van Nederland op om op een lokale partij naar keuze te stemmen en dus vooral niet op de kartelpartijen.

We blijven op een gecontroleerde manier doorgaan met de uitbouw van de partij op social media, via trainingen, wetenschappelijke rapporten en natuurlijk via bijeenkomsten door heel Nederland.

Nogmaals zeer veel dank voor uw steun!

Mede namens Theo Hiddema en het hele FVD-team wens ik u een gezond en gelukkig 2018!

Thierry Baudet
Fractievoorzitter FVD