menu

FVD trapt campagne af op drukbezocht Forum Festival

FVD trapt campagne af op drukbezocht Forum Festival

Gisteren was de eerste editie van Forum Outside, het festival van Forum voor Democratie. Met meer dan honderd aanwezige bedrijven en 2000 bezoekers gold het evenement tevens als de officiële campagne-aftrap van onze partij. We kijken met veel plezier terug op een inspirerende dag.

Om 10:00 uur ‘s morgens werden de poorten van Huis de Voorst geopend voor het publiek. De eerste mensen stroomden binnen voor een kop koffie terwijl ze konden genieten van live muziek. De openingstoespraak van partijleider Thierry Baudet, oorspronkelijk gepland om 11:00 uur, moest worden uitgesteld omdat er nog honderden mensen in de rij stonden voor het festival.

Parallel met plezier

Baudet opende de dag met een enthousiaste speech over het succes van FVD: welke andere partij zou ooit zo’n waanzinnig festival uit de grond kunnen stampen? Er waren reisbureaus aanwezig, men kon verse producten kopen, een afspraak maken bij de schoonheidsspecialist en ga zo maar door. Tevens bood het festival plaats aan diverse alternatieve media. De unieke visie van FVD, het opbouwen van een eigen netwerk met gelijkgestemden, kreeg écht gestalte.

Tussen de toespraken van de andere Kamerleden door verliet het publiek het centrale veld om deel te nemen aan uiteenlopende activiteiten zoals armpje drukken, een wijnproeverij met Ralf Dekker, het Forum Casino en een rondje sparren in de ring onder begeleiding van een professional. Kinderen konden bij verschillende kramen balspellen spelen of met een hamer de Kop van Jut proberen te raken. Wie even wilde uitrusten kon bij de bar terecht voor een drankje of haalde een kipsaté van Eerlijk Eten of een burger van Barbekoe. Er was voor iedereen wel iets te doen.

ForumApp groeit

Het idee om een festival te organiseren ontstond na het succes van de FVD-ondernemersdag in Egmond. Volgens Thierry Baudet was het doel om de ondernemers binnen ForumApp bij elkaar te brengen. Het festival heeft gisteren onomstotelijk bewezen dat de vraag naar een dergelijk netwerk enorm is. Leden van Forum voor Democratie kunnen via ForumApp bij meer dan duizend bedrijven terecht, en krijgen korting op vertoon van hun ledenpas. De app is te downloaden via forumapp.nl.

Download ForumApp hier!