De laatste punt is gezet…

De laatste punt is gezet…

Het omslag is klaar. De zetter heeft het manuscript binnen. Mijn boek is af. Bijna 300 pagina’s over de strijd van ons leven: het kolossale, alomvattende gevecht voor vrijheid en het voortbestaan van het menselijk individu.

Het boek gaat uitgebreid in op de complete meltdown binnen onze partij en de dolkstoten die ik intern te verduren kreeg van de coupplegers van JA21. Ik schrijf over de helden die onze partij hebben gered - mensen als Gideon, Freek en Pepijn - en over de rol van intriganten als Joost Eerdmans en Eva Vlaardingerbroek.

Daarnaast schrijf ik over de ineenstorting van de Nederlandse economie, de misdadige lockdowns en de niet-werkende (waarschijnlijk zeer giftige) vaccinaties. Maar ook: over de achterliggende agenda. De oikofobe machtsgreep - hoe ‘corona’ als wapen werd gebruikt door dezelfde mensen die al veel langer proberen onze beschaving kapot te maken via massale immigratie, Europees centralisme en klimaat-hocus-pocus.

Het Coronabedrog gaat dus niet alleen over Nederland of over het Chinese verkoudheidsvirus - maar ook over de Great Reset: een duister plan om het mens-zijn te transformeren en onder totalitaire controle van een wereldstaat te brengen. Dit verbijsterend gedetailleerd uitgewerkte plan, dat gesteund wordt door vrijwel alle elites wereldwijd, en dat vanuit Davos en New York gecoördineerd wordt uitgerold, ben ik tijdens het schrijven van dit boek niet alleen scherper gaan zien: ik ben het zelfs gaan voelen, als een gitzwarte wolk-van-kwaad die voor de zon van onze vrijheid is geschoven en die over de aarde hangt als het ruimteschip in de film Independence Day.

Laat me je dit zeggen: we hebben pas het begin gezien van wat ze met ons van plan zijn. Mijn boek is een ontmaskering van Klaus Schwab en de geheime plannen die het World Economic Forum nog voor ons in petto heeft - maar vooral ook een waarschuwing aan iedereen die nog twijfelt. Want vergis je niet: de échte strijd begint pas.

Het schrijven heeft me de afgelopen periode volledig in beslag genomen. Ik droomde ervan, ik werkte onophoudelijk aan de tekst. Maar nu is het opgeschreven. Het staat op papier. En een fysiek boek kúnnen ze niet censureren - ook al maakte bol.com vandaag bekend de werken van ‘complotdenkers’ niet meer te zullen aanbieden. Weet je: dan bouwen we gewoon onze eigen webshop.

Want dat is FVD voor mij: de kracht om een wereld te bouwen. Zij kunnen alleen afbreken - wij máken. Met jullie - onze fantastische leden. En met ons team in de Tweede Kamer, in de Eerste Kamer, de Provinciale Staten en de gemeenten.

Ik ben ontzettend trots op wat we met elkaar hebben bereikt. We hielden stand. We worden elke dag sterker. En we gaan samen de Great Reset stoppen.

Blijf sterk! En voor mijn boek: een behouden vaart!