menu

Westland

Westland
Jasper van der Voort

Jasper van der Voort (33 jaar) - Fractievoorzitter

Gezond verstand terug in de Westlandse politiek

Jasper heeft heel zijn leven onder verschillende functies in de glastuinbouw gewerkt. Na daar 12 jaar voltijd te hebben gewerkt, is hij actief geworden voor FVD. Nu is hij daar verantwoordelijk voor de vele lokale events en helpt hij de vrijheidskaravaan door het land heen te trekken. In de gemeente Westland wil hij niet als een vergader clubje met het beleid omgaan, maar met gezond verstand zich voor de burger inzetten. We moeten niet praten, maar doen!

Aryan Dijkshoorn

Aryan Dijkshoorn (35 jaar) - Fractievolger

Onder westlanders is veel kennis en vakmanschap aanwezig en deze kwaliteiten moeten met voorrang worden ingezet bij het ontwikkelen van het Westland.

Aryan Dijkshoorn is Business Controller. Hij heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd, komt uit een ondernemersfamilie en is woonachtig in Naaldwijk.Hij acht het van belang dat identiteit en cultuur gewaarborgd blijven binnen onze dorpskernen alsmede de zelfredzaamheid van haar inwoners. Onder westlanders is veel kennis en vakmanschap aanwezig en deze kwaliteiten moeten met voorrang worden ingezet bij het ontwikkelen van het Westland. In de gemeenteraad neemt hij plaats in de commissie Bestuur, Economie, Financieel beleid en Organisatie.

Peter Hofland

Peter Hofland (39 jaar) - Fractievolger

Zelfs een dode vis zwemt met de stroom mee.

Peter is 15 jaar getrouwd en vader van 4 prachtige kinderen. Hij is een geboren en getogen Westlander (Maasdijk) en zelfstandig ondernemer in de bouwsector. Voorheen zei hij dat hij nooit de politiek in zou gaan, want hij houdt van eenvoud en resultaat, maar door de huidige ontwikkelingen voelde hij zich gedrongen om op te staan voor zijn gezin en de samenleving. Hij houdt van mensen met een rechte rug, gezond verstand en een positieve toekomstvisie en die tegen de stroom in durven te gaan, zo kwam hij bij FVD uit. Hij gaat zich namens FVD inzetten in de Gemeente Westland waarin hij de commissie Maatschappelijke Omgeving voor zijn rekening neemt.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD Westland wil

  • De Royal Flora Holland lokaal houden
  • Het eigene van het Westland moet tegen Haagse en Rotterdamse invloeden beschermd worden op ieder vlak
  • Macht terug naar de burger: bindende referenda en gekozen burgemeester
  • Nooit meer vrijheidsbeperkende maatregelen en QR
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Lagere energierekening; niet van het gas af
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.

Socials

E-mailadres