menu

Voorne aan Zee

Voorne aan Zee
Erik Hoogzand

Erik Hoogzand (51 jaar) - Fractievoorzitter

De komende generaties moeten kunnen opgroeien in een betaalbare en vrije maatschappij.

Erik heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven opgedaan middels diverse functies. Begonnen als timmerman in de bouw tot aan manager vastgoedbeheer. Dit heeft hij bereikt door diverse opleidingen (management & organisatie) en 7 jaar avondstudie (bouwkundig ingenieur). Hobby’s zijn onder andere; varen op het Haringvliet en vanaf het water genieten van Hellevoetsluis, mountainbiken en windsurfen. Als gemeenteraadslid zal hij zich inzetten voor onder andere de volgende punten: terugkomst van de huisartsenpost(en), het behoud van cultuur en monumenten van de vestingsteden, bouw van (starters)woningen om hiermee de wachtlijsten te verkleinen, kwaliteitsverbetering huisvesting ouderen, veiligheid rotonde Amnesty Internationallaan / Rijksstraatweg snel verbeteren.

Gerard Ruigrok

Gerard Ruigrok (62 jaar) - Commissielid

De gemeente dient het belang van de burger voorop te zetten, de gemeente is er voor de burger.

Gerard is een geboren Rotterdammer maar woont al 25 jaar in Hellevoetsluis. Na zijn studie chemie en veiligheidskunde heeft hij gewerkt bij TU Delft en verschillende ingenieursbureaus. Nu is hij al geruime tijd zelfstandig ondernemer en biedt engineering en managementondersteuning aan grote petrochemische bouwprojecten. Gerard heeft besloten de politiek in te gaan omdat hij niet vanaf de zijlijn wil toezien hoe de burgers steeds verder hun vrijheid wordt ontnomen. In de commissie Ruimte zet hij zich in tegen het doordrukken van onzinnige bouwplannen. De natuur en het milieu worden niet geholpen met overlast veroorzakende en landschapsvervuilende windturbines en zonneparken. De gemeente is van en voor de burger en dit moet zo blijven.

Robart Valk

Robart Valk (30 jaar) - Commissielid

Inwonersbelang boven partijbelang

Robart is geboren en getogen in Hellevoetsluis. In het dagelijks leven ondersteunt hij MKB+ bedrijven op het gebied van verzekeringen. Door de diversiteit aan gesprekken met bedrijven aan tafel hoort hij vaak verhalen waarin de overregulering en betutteling de spuigaten uitlopen. Daarnaast zet hij zich actief in voor kwalitatieve lokale zorg.

Willeke van der Linde

Willeke van der Linde (54 jaar) - Commissielid

Wat wordt het nieuwe normaal voor onze kinderen?

Willeke is getrouwd, moeder van 3 dochters en woont al haar hele leven in Hellevoetsluis. Willeke werkt parttime als financieel medewerkster bij een verzekeringsmaatschappij. Tijdens de coronaperiode zijn veel mensen opgestaan uit protest tegen de langdurige, niet-wetenschappelijk onderbouwde maatregelen. Zij heeft geen bezwaar tegen een 'nieuw normaal', mits dit gebaseerd is op gezond verstand en transparantie, en niet op controle en angst. Hier wil zij samen met de fractie aan bijdragen, met name als commissielid algemene zaken en middelen. In haar vrije tijd geniet zij van fietsen, lezen en tuinieren.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD Voorne aan Zee wil

  • Fusie tussen Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne terugdraaien
  • Macht terug naar de burger: bindende referenda en gekozen burgemeester
  • Nooit meer vrijheidsbeperkende maatregelen en QR
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Lagere energierekening; niet van het gas af
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.

Socials

E-mailadres