Venlo

Venlo
Lars Heuvelmans

Lars Heuvelmans (34 jaar) - Fractievoorzitter

De overheid moet de burger dienen, en niet andersom

De van origine uit Venray afkomstige Lars Heuvelmans is een man van vele talenten. Sinds 2008 woont hij samen in Venlo en is inmiddels gelukkig getrouwd en trotse vader. Na zijn opleiding tot docent geschiedenis werkte hij als militair bij het Korps Nationale Reserve en gelijktijdig in een eigen onderneming als studiebegeleider en fotograaf. Daarnaast klom hij bij een klimpark op van instructeur tot Iocatie- en veiligheidsmanager. Ook was hij werkzaam als mentor in het voortgezet speciaal onderwijs. Momenteel is hij namens Forum voor Democratie raadslid en fractievoorzitter in de gemeenteraad van Venlo. Daarnaast werkt hij aan de publicatie van een kinderboek. In zijn vrije tijd vind je hem in de natuur met zijn herdershond, achter een piano of gitaar of in zijn atelier.

Remco Laureys

Remco Laureys (36 jaar) - Fractievolger

Het wordt tijd om mét elkaar te leven, niet naast elkaar.

In het dagelijks leven is Remco werkzaam als logistiek administratief medewerker. In zijn vrije tijd geniet hij van muziek en zijn hond. Laureys maakt zich zorgen over de verharding in de maatschappij, evenals de toenemende beperkingen.

Leon Pennings

Leon Pennings (47 jaar) - Fractievolger

Positiviteit en integriteit zijn broodnodig binnen de politiek.

Leon is al ruim twee decennia werkzaam in diverse functies op verschillende afdelingen binnen de verblijfsrecreatie. Voormalig organisator van wrestling-shows te Limburg. Groot supporter van VVV met een passie voor Estland: Het thuisland van zijn vriendin.

Nick Smeets

Nick Smeets (29 jaar) - Fractievolger

Politiek hoort de wetenschap te dienen, niet andersom.

Met een studie werktuigbouwkunde en een master bedrijfskunde op zak, is hij momenteel werkzaam als projectcoördinator in de Hightech sector. Hij maakt zich zorgen over de toename van wetenschappelijke zelfcensuur en polarisering van het publieke debat. “We moeten angst en gevoel niet laten overheersen, maar weer keuzes maken gebaseerd op feiten.”

Linda van Horick

Linda van Horick (44 jaar) - Fractievolger

Verwacht geen verandering, maar wees de verandering.

Linda is thuisblijfmoeder van 6 kinderen, in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. De afgelopen jaren zijn haar zorgen om de toekomst van haar kinderen, maar zeker ook kinderen in het algemeen, flink toegenomen. Als ze ziet waar kinderen zich op jonge leeftijd al zorgen over (kunnen) maken, is het tijd om op te staan en mee te gaan vechten, vechten voor de vrijheid van onze kinderen.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD Venlo wil

  • Stoppen met het ontwikkelen van een "smartcity", geen verdere deelname aan het G40 stedennetwerk
  • Markten stimuleren en uitbreiden, marktgelden minimaliseren
  • Huisvesting van scholen verbeteren, kleinschaligheid stimuleren
  • Evenredig investeren in alle dorpen en kernen, geen tunnelvisie op het centrum van Venlo en kooptoerisme
  • Eigen inwoners voorop; Gratis parkeervergunning voor bewoners in de "blauwe zone"
  • Natuurgebieden beschermen tegen zonneweides en windturbines, investeren in bomen en groen in de wijken
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.

Socials