menu

Oss

Oss
Marjolein van Hattem

Marjolein van Hattem (34 jaar) - Fractievoorzitter

Vanaf het moment dat het recht op de lichamelijke integriteit in het geding kwam en onze fundamentele vrijheden verder ingeperkt werden, ben ik me gaan verzetten

Marjolein heeft een achtergrond in Human Resource Management (BSc) en heeft zich actief ingezet voor de gemeenteraadsverkiezingen in Maashorst. Dankzij haar ervaring binnen de dans- en sportsector begrijpt zij dat gezondheid bovenal een persoonlijke verantwoordelijkheid is. Verder houdt Marjolein van (ballet)dansen, schrijven, berg- en buitensport.

Nick Raadgever

Nick Raadgever (33 jaar) - Fractievolger

Het water staat de ondernemers uit allerlei sectoren aan de lippen, het wordt tijd dat onze bedrijven onvoorwaardelijk opengaan en dat de lokale economie weer kan gaan floreren.

Nick is al meer dan 10 jaar ondernemer in de horeca. In de afgelopen 10 jaar heeft hij verschillende succesvolle zaken mogen opzetten. Hij sport graag en brengt het liefst zijn vrije tijd door met zijn gezin. Nick vindt het een ernstige zaak dat er niet meer geluisterd wordt naar de hardwerkende burger, daarom wil hij zich gaan inzetten voor de ondernemers binnen de gemeente.

Jacco van der Worp

Jacco van der Worp (53 jaar) - Fractievolger

Niet vaak slaan, maar raak slaan, onze toekomst staat op het spel. De overheid hoort niet op de voorgrond thuis, tenzij de burger dat nodig acht of verlangt. Dus, méér democratie via een referendum & een gekozen burgemeester.

Jacco zijn visie correleert met de uitgangspunten van FVD. Binnen het domein 'Ruimte' voelt Jacco zich als een vis in het water. Zo heeft ons natuurkundige talent de rekenfouten van de gemeente blootgelegd omtrent het beoogde aantal windturbines in de Lithse Polder. In zijn vrije tijd geniet Jacco van zijn gezin en zijn honden, en verdiept hij zich in allerlei geopolitieke kwesties.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD Oss wil

  • Een sterkere gemeenschapscultuur door te investeren in dorps- en wijkhuizen en lokale initiatieven
  • De tarieven van de stortplaats verlagen om zwerfvuil te voorkomen
  • Macht terug naar de burger: bindende referenda en gekozen burgemeester
  • Nooit meer vrijheidsbeperkende maatregelen en QR
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Lagere energierekening; niet van het gas af
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.

Socials

E-mailadres