Maashorst

Janco Bethlehem

Janco Bethlehem (55 jaar) - Fractievoorzitter

Ondernemers wordt het werken onmogelijk gemaakt, en de spontaniteit van het leven ontnomen

Janco heeft zijn sporen verdiend bij de belastingdienst en als ondernemer in de horeca. Ook was hij teamcoach. Tot zijn hobby’s behoren motorrijden (op oldtimers) en wandelen met zijn hond door de prachtige omgeving van Maashorst. Bethlehem is zowel een harde werker als een levensgenieter. Daarom is hij fel tegenstander van de coronamaatregelen: Verder wil Bethlehem zich inzetten voor de belangen van de boer in de gemeente.

Ron Commandeur

Ron Commandeur (52 jaar) - Fractievolger

Toen ik bij een FVD-manifestatie in Eindhoven kwam en ik Thierry hoorde praten, voelde dat als een warm bad. Zijn idee om een tegenbeweging op te starten vanuit de basis (gemeenteraad) sprak mij erg aan. Ik dacht als ik nu niet opsta voor mijn kinderen, wanneer dan wel?

Ron Commandeur uit Uden heeft 2 prachtige dochters van 15 en 17 jaar. Zijn hobby’s zijn sporten (bootcamp, boksen, wielrennen) en feestje vieren in de kroeg. Ron heeft inmiddels ruim 20 jaar een groothandel in sieraden. Hij importeert sieraden uit o.a. Polen en Thailand en verkoopt deze in Nederland, België en Duitsland. Sinds kort zit hij in de REF commissie van de Gemeente Maashorst.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD wil in Maashorst

  • Fusie tussen Uden en Landerd terugdraaien
  • Invoering van een lokaal referendum om de democratie te herstellen
  • Afschaffing van de buitenproportionele coronamaatregelen, samenleving weer vrij: geen ‘testsamenleving’, geen prikbussen en geen inzet BOA’s om de discriminerende QR-code te handhaven
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Woningen blijvend voorzien van betrouwbare, betaalbare energie, door ze niet gedwongen van het gas te halen
  • Beschikbare ruimte in de gemeente ten goede laten komen aan de huidige bewoners van Uden en Landerd - niet aan windmolenparken en zonneweides
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.