Helmond

Helmond
Theo Heller

Theo Heller (62 jaar) - Fractievoorzitter

Politiek moet 100% integer en transparant zijn.

Theo is al ruim 42 jaar werkzaam bij de Nationale Politie en weet wat er speelt in de maatschappij. Theo fotografeert graag en is geïnteresseerd in geschiedenis, omdat hij van mening is dat we daar veel van kunnen leren. Theo wil de gemeenteraad dichter bij de bewoners van Helmond brengen, want de raad is er voor de Helmonders.

Patty Spoek

Patty Spoek (42 jaar) - Raadslid

Het is een morele plicht te vechten voor een vrije toekomst van onze kinderen.

Patty is jarenlang werkzaam geweest in verschillende lagen van het primair onderwijs. Ze tennist graag en zet zich lokaal in als vrijwilliger voor jeugd- en sportactiviteiten. In Helmond bekend als de gezellige ‘Adje’ Carnaval staat ze klaar voor de mensen om haar heen.

Bobby van Wordragen

Bobby van Wordragen (40 jaar) - Fractievolger

Als een ander niet(s) verandert, noch verbetert, dan moet je het zelf doen.

Als ondernemer ziet Bobby dat mede-ondernemers in het MKB steeds creatiever moeten worden om hun brood te verdienen door hoge kosten, bureaucratie en personeelstekort. De overheid is er niet meer voor de normale mens, maar voor henzelf i.p.v. het volk. Daar zou hij graag verandering in teweeg willen brengen op lokaal niveau. Naast passie voor ondernemen gaat hij ook graag met de honden de natuur in op de mountainbike.

Luc Bleckmann

Luc Bleckmann (64 jaar) - Fractievolger

De wereld zit sinds 2020 in een turbulente fase. Op korte termijn zullen er ook in Helmond grote maatschappelijke, financiële en economische veranderingen plaatsvinden.

Luc heeft zich aangemeld voor de lokale politiek om een bijdrage te kunnen leveren in het voordeel van de inwoners. Een deel van de huidige politieke partijen maakt, naar zijn ervaring, het leven voor de burgers moeilijker dan dat het nodig is. Met FVD Helmond wil hij daar een positieve verandering in brengen.

Joanna Verbaarschot

Joanna Verbaarschot (34 jaar) - Fractievolger

Beter voorkomen dan genezen

Joanna is geboren en getogen in het centrum van Helmond en kent de stad als geen ander. Ze is jarenlang werkzaam geweest in de Horeca. Van de keuken, naar de bediening en uiteindelijk als leidinggevende. Nu werkt Joanna in de detailhandel in het mooie centrum van Helmond. Joanna is moeder van twee prachtige kinderen en zet zich dan ook graag in om er voor te zorgen dat onze kinderen opgroeien in een Helmond dat er voor iedereen is, met als kernwaarde de Helmonder eerst!

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD Helmond wil

  • Snel betaalbare woningen bouwen voor starters. Voorrang voor Helmonders!
  • Helmond blijft zelfstandig met eigen karakter, historie en gezelligheid
  • Macht terug naar de burger: bindende referenda en gekozen burgemeester
  • Nooit meer vrijheidsbeperkende maatregelen en QR
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Lagere energierekening; niet van het gas af
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.

Socials

E-mailadres