menu

Enschede

Enschede
Morgan Brejaart

Morgan Brejaart (49 jaar) - Fractievoorzitter

De ‘energietransitie’ is onrealistisch, onwenselijk en onbetaalbaar voor veel Enschedeërs.

Morgan heeft op verscheidene terreinen werkervaring opgedaan. Zo heeft hij militaire ervaring, werkte hij in de parketbranche en is hij ondernemer. Tot zijn hobby’s en interesses behoren motorrijden, sportduiken, (berg)wandelen, lezen en geschiedenis. Daarnaast is hij een vrijdenker die graag meningen en overtuigingen onder de loep neemt. Daarom is hij altijd in voor een discussie en wars van geadopteerde waarheden. De manier waarop de overheid burgers maar zeer selectief betrekt bij het maken van beleid, zoals bij klimaat en corona, is hem een doorn in het oog. De burger moet zich weer kunnen herkennen in het beleid!

Harm Reurslag

Harm Reurslag (27 jaar) - Fractievolger

De steeds verdere technocratisering van onze overheden biedt burgers steeds minder eigen keuzevrijheid en verantwoordelijkheid.

Harm heeft zijn master elektrotechniek behaald in Twente waar hij actief was voor de studentenbeleggersvereniging. In zijn vrije tijd leest hij graag boeken en loopt hij graag hard. Als ingenieur is Harm zich als geen ander bewust over de mogelijkheden van overheden om technologie te gebruiken om burgers te surveilleren en te corrigeren. Daarom is hij zo fel tegen de QR-vaccinatiebewijzen. Verder wil Reurslag zich verzetten tegen de krankzinnige klimaatplannen.

Remo Nijenhuis

Remo Nijenhuis (44 jaar) - Fractievolger

Ik kies voor FVD omdat ze niet om de hete brij heen draaien, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Remo is een Enschedese ondernemer die een grote waarde hecht aan het welbevinden van mensen. Na een loopbaan van 9 jaar als chef magazijn opende hij de eerste échte (medicinale) CBD-informatiewinkel van Nederland en leidt daarnaast een internationale groothandel in soortgelijke producten. In het verleden heeft hij zich enthousiast ingezet als jeugdtrainer ‘basketbal’ en als evenementenorganisator in Enschede. Zijn hobby's zijn o.a. darten, kaarten, vissen en leuke dingen doen met zijn vrouw en 2 jonge kinderen. Nijenhuis heeft grote moeite met onrecht en bemerkte al vroeg dat het gekozen beleid om de zogenaamde coronapandemie te bestrijden haaks staat op de volksgezondheid en solidariteit. De (verborgen) armoede die mede door dit beleid groeiende is gaat hem zeer aan het hart en Nijenhuis wil deze ontwikkeling een halt toe roepen.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD Enschede wil

  • Sport onder jongeren stimuleren om ongezonde levensstijlen tegen te gaan
  • Tussen Enschede-Zuid en Glanerbrug een betere fietsverbinding realiseren om de veiligheid te waarborgen
  • Macht terug naar de burger: bindende referenda en gekozen burgemeester
  • Nooit meer vrijheidsbeperkende maatregelen en QR
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Lagere energierekening; niet van het gas af
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.

Socials

E-mailadres