Dijk en Waard

Carmen Bosscher

Carmen Bosscher (45 jaar) - Fractievoorzitter

Ik sta voor zorg op maat, en wil helpen waar nodig

Carmen is al jaren werkzaam als zorgverleenster. Ze is gespecialiseerd in hulpverlening op het gebied van autisme. Ze vindt goed politiek leiderschap van groot belang en gelooft dat transparantie daarvoor heel belangrijk is. Als moeder van drie kinderen wil ze zich inzetten voor de jeugd in de gemeente, met name op het gebied van criminaliteitsbestrijding.

Dennis Koopman

Dennis Koopman (43 jaar) - Raadslid

De toekomst ligt bij ons en we zullen samen werken aan vrijheid.

De 42-jarige Dennis is datacoördinator. Hij houdt er een actief leven op na en is werkzaam als kliminstructeur en skateboardinstructeur. In de gemeente Dijk en Waard wil hij de focus leggen op starters. Zo gaat hij zich er hard voor maken dat starterswoningen ook daadwerkelijk aan starters toekomen in de gemeente.

Rob Lute

Rob Lute (40 jaar) - Raadslid

We moeten met gezond verstand het gesprek blijven voeren in het belang van alle burgers.

Rob is productbeheerder bij Tata Steel. Hij heeft een passie voor voetballen, gitaarspelen, autosport en bierbrouwen. Hij wil in de gemeente Dijk en Waard strijden tegen onrecht. Ook wil hij de infrastructuur verbeteren voor alle verkeersdeelnemers en een mooie leefomgeving voor de bewoners waarborgen.

Maurice Goseling

Maurice Goseling (44 jaar) - Fractievolger

Toekijken hoe Nederland in de afgrond wordt geduwd, is voor mij geen optie!

Na een loopbaan in de auto-industrie is Maurice als zelfstandig ondernemer actief in de Led-verlichting. Hobbymatig houdt Maurice zich bezig met kickboksen en klassieke auto's. Politiek als direct verlengstuk van burgers en mkb-ondernemers is zijn drijfveer geweest om voor FVD actief te worden.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD wil in Dijk en Waard

  • Fusie tussen Heerhugowaard en Langedijk terugdraaien
  • Invoering van een lokaal referendum om de democratie te herstellen
  • Afschaffing van de buitenproportionele coronamaatregelen, samenleving weer vrij: geen ‘testsamenleving’, geen prikbussen en geen inzet BOA’s om de discriminerende QR-code te handhaven
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Woningen blijvend voorzien van betrouwbare, betaalbare energie, door ze niet gedwongen van het gas te halen
  • Beschikbare ruimte in de gemeente ten goede laten komen aan de huidige bewoners van Heerhugowaard en Langedijk - niet aan windmolenparken en zonneweides
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.